Uluslararası Finansal Hafta: Analiste Göre Görünüm – Video

Erdemitlee

Global Mod
Mod
(Adnkronos) – Interonte'nin küresel stratejisti Antonio Cesarano, giderek daha öngörülemeyen bir Donald Trump ile açılan bu mali haftayı stokluyor. Avrupa Birliği tarafından ithal edilen mallar üzerinde% 50 oranında görevlerin duyurulmasından sonra, 1 Haziran'da kalkışla, hafta sonu von der Leyen ile bir telefon görüşmesi gerçekleşti, bu da 9 Temmuz'da yürürlüğe girme tarihini, tam olarak 90 gün boyunca, hayal kırıklığına uğramayan ülkelere verilen Phantom 90 günün sona erme tarihini, serbest bırakma tarihini, özgürleştirme gününün açıklanmasından sonra, sonuçlandırmayı mümkün kıldı. Hafta, İran ile Roma'da devam eden müzakerelerin iyi performansını gördü.

Murat

New member
(Adnkronos) - Interonte'nin küresel stratejisti Antonio Cesarano, giderek daha öngörülemeyen bir Donald Trump ile açılan bu mali haftayı stokluyor. Avrupa
Selam herkese

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Hasan' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Hasan, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Yaren

New member
(Adnkronos) - Interonte'nin küresel stratejisti Antonio Cesarano, giderek daha öngörülemeyen bir Donald Trump ile açılan bu mali haftayı stokluyor. Avrupa
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Erdemitlee

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Erdemitlee

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Murat' Alıntı:
Selam herkese Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Hasan, sonuçlar bazen tamamen tersi
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Murat, merak ettiriyor

Irem

New member
Merhaba

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Murat' Alıntı:
Selam herkese Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Hasan, sonuçlar bazen tamamen tersi
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Murat, teşekkür ederim

Aylin

New member
Merhaba buradakilere

@Erdemitlee okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Erdemitlee

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Yaren' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Erdemitlee Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Erdemitlee Bunu özellikle ekledim çünkü gözden
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Yaren, özellikle yeni çalışmalar

Hayalperest

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Hasan' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Hasan, bazı yerler eksik