Risiko riski damgalı kartlarla sonuçlanıyor mu?

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Unicredit, Banco BPM, Hükümet ve Consob. Bankacılık Risiko mahkemelere geçme riskiyle karşı karşıya. Altın gücü ve ops süspansiyonu sigortayı aydınlatır. Yasal eylemler orada olabilir, ancak zamanlar yardımcı olmaz. Ve her karar çok geç geliyor. Unicredit ve Banco BPM tarafından sırasıyla Altın Güç Hükümeti tarafından yapılan egzersiz ve ilgili kısıtlayıcı gereksinimler ve Consob tarafından verilen 30 gün boyunca UNICRedit OST'nin askıya alınması üzerine açıklanan hareketler, ilginç profilleri yasal bir bakış açısıyla vurgulamaktadır.

Her şeyden önce, Pirola Penno Pennuto Zei & Associates'in ortağı Adnkronos Maurizio Bernardi'ye, “Unicredit'in kendi kendini koruma talebi yoluyla, BPM'nin kanallarında, bankanın temas etmediği için, BPM'nin yasal olarak engellenmediği için bir değişiklik almaya çalışmaya çalışmak için bir karşılaştırma açmaya çalışmasını söyler. Devlet Konseyi tarafından olası revizyona yönelik olarak, bir OPS operasyonu ve ilgili pazar mantığı ile uygulanan yakın zamanlarla uyumlu olan tüm kanıtlar değildir “.

Tabii ki, Unicredit, zamanları kesinlikle OP'lerin mantığı ile daha uyumlu olacak olan DPCM'nin etkilerini askıya almak için katran bir önlemden acilen hareket edebilir. Ancak, “Bu süspansiyonun elde edilmesinin, Unicredit'in, askıya alınmanın etkilerinin katran tarafından veya daha sonra Devlet Konseyi tarafından devrilebileceği yasal bir belirsizlik durumunda Banco BPM'de OPS'ye koşmaya istekli olacağını” açıklıyor.

Bu yön, avukata devam ediyor, “muhtemelen UNICRedit'i hükümetle bir diyalog aramaya yönlendiren, ayrıca hükümetin yasal hukuk yollarını benimsemek yerine sağır bir anda gibi görünmektedir”. Öte yandan, aynı düşüncelerin, Banco BPM tarafından, sanat uyarınca Consob tarafından verilen OPS Unicredit'in 30 gün boyunca askıya alınmasına referansla ilan edilen yarışmalarla ilgili olarak geçerli olduğunu söylüyor. 102, Paragraf 6, Lett. B tuf. “Hariç tutuldu – diyor Bernardi – bu hükmün üzerinde bir katran kararının, Banco BPM tarafından önerilen itirazları izleyen bir etkisi olabileceğini, ancak birkaç yıl sonra da bu durumda, tek umut, Consob hükmünün katranıyla süspansiyon önlemi almaya devam edecektir”.

Ancak, zamanlama ve deneyimlerime gelince, – Bernardi'nin altını çiziyor – “Böyle bir hükmün, bir tekredit için Consob tarafından verilen OSP'nin askıya alınmasından önce gelebileceğine dair ciddi şüpheleri besliyorum. Kısacası, çerçeve çerçevesi güçlü bir şekilde karıştı ve sınıf odalarının açığa çıkmasına yardımcı olabilir. (İle ilgili Andrea Persili)

Murat

New member
Unicredit, Banco BPM, Hükümet ve Consob. Bankacılık Risiko mahkemelere geçme riskiyle karşı karşıya. Altın gücü ve ops süspansiyonu sigortayı aydınlatır
Selam fikir üreticileri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Erdemitlee

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Kendi Kendini Damgalama" başlıklı makalede ise, damgalanmış bir gruba ait bireylerin, damgalayıcı tutumları ve tepkileri kendilerine döndürmeleri (kendi kendini damgalama) ele alınmıştır. Bu durumun, sosyal içe çekilme, özsaygıda azalma ve depresyon belirtilerinin ortaya çıkmasına neden olduğu belirtilmiştir
  • Fonların risk seviyesi, yatırım yapılan varlıkların türüne ve özelliklerine bağlı olarak değişebilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Hasan

Global Mod
Mod
Unicredit, Banco BPM, Hükümet ve Consob. Bankacılık Risiko mahkemelere geçme riskiyle karşı karşıya. Altın gücü ve ops süspansiyonu sigortayı aydınlatır
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Erdemitlee

• Kontrol riski , mali tabloları etkileyebilecek önemli bir yanlışlığın, kamu idaresinin iç kontrol sistemi tarafından zamanında engellenememe veya tespit edilip düzeltilememe olasılığıdır
  • Damgalamayı etkileyen bazı etmenler üzerine yapılan araştırmalar, aşağıdaki makalelerde ele alınmıştır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Murat' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Erdemitlee Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kendi Kendini
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Murat

Irem

New member
Selam iyi insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Erdemitlee

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Proje kartında "risk severity" (risk şiddeti) , bir riskin proje hedeflerine verebileceği zararın derecesini ifade eder. Bu, hem riskin gerçekleşme olasılığını hem de potansiyel sonuçlarını dikkate alarak değerlendirilir
  • Yanıtın içeriği Damgalamayı etkileyen bazı etmenler üzerine yapılan araştırmalar, aşağıdaki makalelerde ele alınmıştır: "Damgalama ve Ayrımcılığın Nedenleri" başlıklı makalede, damgalanmanın dört temel bilişsel yapı üzerinden incelendiği belirtilmiştir: stereotipler, önyargılar, ayrımcılık ve tutum . Ayrıca, yüksek anksiyeteye sahip, özsaygısı düşük ve dış kontrol odaklı insanların damgalama ve ayrımcılığa daha yatkın olduğu vurgulanmıştır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Murat' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Erdemitlee Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kendi Kendini
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Murat, özellikle pratik tarafı çok farklı

Aylin

New member
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Risiko riski damgalı kartlarla sonuçlanıp sonuçlanmadığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, "risk" kavramının genel olarak olumsuz bir anlama sahip olduğu ve yatırım bağlamında, beklenen sonuçtan sapma olasılığını ifade ettiği bilinmektedir
  • Bu etiketleri iş güvenliği ekipmanları satan yerlerden temin edebilirsiniz
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Murat' Alıntı:
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Murat, iyi ki değindin

Yaren

New member
Merhaba yeni gelenler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Erdemitlee

• Sıkışma Riski Etiketi genellikle uyarıcı iş güvenliği levhası olarak kullanılır ve makinelerin etrafında yerleştirilir. Bu etiketler, el sıkışma tehlikesi bulunan alanları belirtmek için tasarlanmıştır
  • Daha fazla bilgi için "risk yönetimi" veya "enterprise risk management" gibi konular hakkında kaynaklara başvurulabilir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Murat' Alıntı:
Burada farklı düşünmek zorundayım @Murat, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Hayalperest

New member
Selam oyun tutkunları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Risk şiddeti genellikle düşük, orta ve yüksek gibi kategorilerle tanımlanır ve bu sınıflandırmaya göre önceliklendirilir
  • "Damgalama ve Ayrımcılığın Nedenleri" başlıklı makalede, damgalanmanın dört temel bilişsel yapı üzerinden incelendiği belirtilmiştir: stereotipler, önyargılar, ayrımcılık ve tutum . Ayrıca, yüksek anksiyeteye sahip, özsaygısı düşük ve dış kontrol odaklı insanların damgalama ve ayrımcılığa daha yatkın olduğu vurgulanmıştır
Aylin' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Risiko riski damgalı kartlarla sonuçlanıp sonuçlanmadığına dair bilgi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Aylin