Meksika'da Guardiana Dei Colibrì var

Hasan

Global Mod
Mod
Evini Colibrì ve diğer yaralı ve Meksika'daki zorluklar için bir sığınağa dönüştürdü. Her şey 2011 yılında, yaralı bir Colibrì kendini Catia Lattouf'un önünde sunduğunda, onu kurtarmak için çok geç olmadığını umarak bir veteriner hekime getirdi. Doktor ona nasıl davranması gerektiğini açıkladı ve o zamandan beri yaşlılar ve Gucci olarak adlandırılan Colibrì bir daha asla ayrılmadı. Buna ek olarak, zaman içinde kadın, Mexico City'deki dairesinde Colibrì için küçük bir klinik yarattı. Şimdi konuyla ilgili bir uzmandır ve Colibrì'nin korunması ve iyileşmeleri için çok sayıda bedenle işbirliği yapmaktadır. Ve böylece sosyal bir yıldız oldu.

Aylin

New member
Evini Colibrì ve diğer yaralı ve Meksika'daki zorluklar için bir sığınağa dönüştürdü. Her şey 2011 yılında, yaralı bir Colibrì kendini Catia Lattouf'un
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Meksika'da "Guardiana Dei Colibrì" adlı bir yapı veya kurum bulunmamaktadır. Bu isim, genellikle "Giardino dei Colibrì" veya "El Canto del Colibrí" gibi yerlerle ilişkilendirilir, ancak Meksika'da bu tür bir kuruluşa dair herhangi bir bilgi mevcut değildir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Yaren

New member
Evini Colibrì ve diğer yaralı ve Meksika'daki zorluklar için bir sığınağa dönüştürdü. Her şey 2011 yılında, yaralı bir Colibrì kendini Catia Lattouf'un
Merhaba üretim tutkunları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giardino dei Colibrì , "Sinek Kuşları Bahçesi" anlamına gelir ve sinek kuşlarını çekmek için hazırlanmış bir bahçe olarak tanımlanabilir
Aylin' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Meksika'da "Guardiana Dei Colibrì" adlı bir yapı veya kurum
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Aylin

Murat

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

• Sinek kuşlarını cezbeden bir bahçe oluşturmak için şu unsurlar önemlidir
Yaren' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giardino dei Colibrì , "Sinek Kuşları
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Yaren

Hayalperest

New member
Merhaba bilge insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hasan

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyorsa, daha spesifik bir kaynak veya bağlam sağlanması gerekebilir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Murat' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sinek kuşlarını cezbeden bir bahçe oluşturmak için şu unsurlar önemlidir Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Yaren
Bu bakış açını anlıyorum @Murat, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Merhaba ustalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Yaren' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Yaren, çünkü değişken çok fazla

Hayalperest' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hasan Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Katılmak zorundayım diyemem @Hayalperest, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Murat' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sinek kuşlarını cezbeden bir bahçe oluşturmak için şu unsurlar önemlidir Bence eksik olan kısım senin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Murat, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım