'Yatırım Bulgari – Valenza Önemli Sinyal, Belirsizliğe en iyi yanıt, faaliyetleri geliştirmektir' “Lüks pazarı büyümeye geri dönecek ve markalarımızı her zaman yenilikçi ürünlerle, müşterilerin dünyanın her yerinde heyecanlandırması için yeni fikirler ile farklı özelliklerini iddia edecek. LVMH Italia Başkanı Toni Belloni, Valenza'daki üretim Bulgari mücevherlerinin ikinci binasının açılışı vesilesiyle teyit edildi: “Günlük haberler göz önüne alındığında, ancak orta ve uzun vadeli perspektiflerimizde güvenimi doğrulamak istiyorum, çünkü yatırımlarımızla ilgili olarak, bu da, yatırımlarımıza bağlı olduğumuzu, bu da, ufuklarımızla ilgili olarak onayladığımız için, ne olduğu için, ne olduğu için, bu da, ne kadar ufuklarımıza bağlı olduğumuzu teyit etmek istiyorum. Yatırımlar. Sanayi bölgelerinde bugün şirketlerde birkaç yüzyıl önce sanat, kültür, zanaatkâr kalitesinin bir takdiri var, yaratıcılığa, esnekliğe, insan ilişkilerine bir yatkınlık var ve onu benzersiz kurumlar, okullar, aileler, ticaret dernekleri ve yeni nesiller haline getiren insan ilişkileri, bu sistem daha etkili, daha esnek bir şekilde devam etmemiz gerektiği için önemli hale geliyor, çünkü her zaman dünyayı savunuyor ” Piyasa özellikle zor olduğunda ama sonuçlandı – belirsizlik ve zorluk durumlarına en iyi yanıt, işimizi iyi yapmak, altyapılarımızla yüzleşmek, yeni ürünler yaratmak, markalarımızın giderek daha arzu edilebilmesi için yeni fikirler getirmektir “.