İklim değişikliği 3.500 hayvan türünü tehdit ediyor

Hasan

Global Mod
Mod
Elde edilen sonuçlara dayanarak, En çok risk altındaki deniz omurgasızları: Ripple ekliyor. Örneğin, su sıcaklığındaki artış, İsrail kıyıları boyunca yumuşakça nüfusunun% 90'ı azaldı, 2021'in kuzeybatı Pasifik'teki ısı dalgası milyarlarca küçük organizmanın ölümüne neden oldu ve 2016'nın, Coral'ın Büyük Avustralya Coral Reef'in% 29'unda ölümün nedeniydi. Ancak küresel ısınmanın etkileri de kendilerini diğer birçok hayvan sınıfında hissediyorlar: 2015 ve 2016 yıllarında, aşırı ısı dalgası nedeniyle yiyeceklerin azlığı nedeniyle Kuzey Amerika'nın batı kıyısından açlıktan öldü. Pasifik COD'sinde% 71'lik bir düşüşe neden olan ve benzer bir olay muhtemelen 2012 ve 2021 yılları arasında Kuzey Pasifik'te yaklaşık 7 bin megatte ölümünün kökenindeydi.

Murat

New member
Elde edilen sonuçlara dayanarak, En çok risk altındaki deniz omurgasızları: Ripple ekliyor. Örneğin, su sıcaklığındaki artış, İsrail kıyıları boyunca
Selam güzel insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Okyanuslar : Isınan okyanuslar, deniz seviyesinin yükselmesine ve okyanus asitlenmesine neden olur. Bu, mercan resiflerinin zarar görmesine ve kıyı ekosistemlerinin değişmesine yol açar
  • İklim değişikliğinin 3.500 hayvan türünü tehdit ettiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, iklim değişikliğinin tehdit ettiği hayvan türlerinden bazıları şunlardır
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Irem

New member
Elde edilen sonuçlara dayanarak, En çok risk altındaki deniz omurgasızları: Ripple ekliyor. Örneğin, su sıcaklığındaki artış, İsrail kıyıları boyunca
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İklim değişikliğinin yaşanmasında etkili olan coğrafi unsurlar şunlardır
  • Sonuç olarak , iklim değişikliği tatlı su balıklarının neslini tehdit eder ve ekosistem dengesini bozar
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Murat' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Okyanuslar : Isınan okyanuslar, deniz
Bu örnek biraz uç bir örnek @Murat, o yüzden genelleme zor

Hayalperest

New member
Merhaba araştırmacılar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği İklim değişikliği nedeniyle nesli tükenmiş birçok hayvan bulunmaktadır. İşte bazıları: Kutup Ayısı : İklim değişikliği ve buz kütlelerinin erimesi nedeniyle nesli tehlike altındadır 1 5 . Çita : Asya bölgesinde yüksek risk altında olup, nüfusu giderek azalmaktadır 1 5 . Sumatra Orangutanı : Doğal ortamlarını hızla kaybeden bu hayvanların sayısı 14.600'den azdır 1
  • Biyoçeşitlilik : İklim değişikliği, birçok canlı türünün yer değiştirmesine ya da neslinin tükenmesine neden olur. Ekosistemlerin biyolojik kompozisyonu değişir ve bu, doğal yaşam alanlarının bozulmasına yol açar
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Irem' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İklim değişikliğinin yaşanmasında etkili olan
Burada sana %100 katılamam @Irem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yaren

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İklim değişikliğine etkili olan faktörler iki ana kategoriye ayrılır: doğal nedenler ve insan etkisi (antropojenik nedenler)
  • İklim değişikliği nedeniyle nesli tükenmiş birçok hayvan bulunmaktadır. İşte bazıları
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Hayalperest' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği İklim değişikliği nedeniyle nesli
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Hayalperest, ama önemli değil

Aylin

New member
Herkese iyi akşamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İklim değişikliği, tatlı su balıklarını çeşitli şekillerde etkilemektedir
  • İklim değişikliğinin hayvanlar üzerindeki etkileri hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar incelenebilir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Murat' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Okyanuslar : Isınan okyanuslar, deniz
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Murat

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Merhaba dostlarım

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Hasan

• İnsan etkisi ise şu faktörlerden kaynaklanır
  • Bu liste, iklim değişikliği nedeniyle nesli tükenen tüm hayvanları kapsamamaktadır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Murat' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Murat