Hilary Duff’a Babasının Kim Olduğunu Sormayı Bırakın

Bakec

Member
Komşu kızın yeni bir dairesi var.

Sonsuza kadar genç, sonsuza kadar pert, sonsuza kadar sarışın olan Hilary Duff, yirmi yıl önce Disney Channel’da animasyonlu bir alter egoya sahip kendine hakim bir ara olan Lizzie McGuire olarak bir yuva buldu. Müzikle, kız kardeşi Haylie Duff’ın birkaç Razzie adaylığı kazandığı, çok katlı olduğu ve filmle uğraştıktan sonra, seçmeleri kovalamayı bıraktı.

“Dört yıldır geziyordum” dedi. “Ve gerçekten bir molaya ihtiyacım vardı. ”

Hokey oyuncusu Mike Comrie ile evlendi ve şimdi 9 yaşında bir oğlu oldu. İki yıl sonra, boşanmasının ortasında, Darren Star’ın TV Land romantik komedi dizisi “Younger” için bir teklif aldı ve küstah yayıncılık yöneticisi Kelsey Peters olarak yedi keyifli sezon.

Yol boyunca pandemiden hemen önce evlendiği müzisyen Matthew Koma’dan bir kızı oldu. Bir yıl sonra tekrar hamile kaldı. Dokuzuncu ayında, “Younger”ı yeni sarılmış haldeyken, “This Is Us”ın (Dan Fogelman ile birlikte) ortak yapımcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger’den echt-00’ün sitcom’u “How I Annenle tanıştım. ”

2005-14 yılları arasında CBS’de yayınlanan bu dizide, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Alyson Hannigan ve Jason Segel’den oluşan destekleyici bir oyuncu kadrosuyla Josh Radnor’u ana tanışan kişi olarak oynadı. “How I Met Your Father” adlı yeni dizide Duff, çok az sayıda gerçek aç sanatçının karşılayabileceği şımarık bir New York dairesine sahip olan Sophie adındaki gayretli bir fotoğrafçı olan aşka düşkün kadın kahramanı oynuyor. (Kim Cattrall ekranda Sophie’nin eski, kaşmir kaplı versiyonu olarak görünür.)

Duff, Tom Ainsley ve Francia Raisa ile birlikte, “How I Met Your Father. Gösteri, CBS sitcom’un “How I Met Your Mother”ın devamı niteliğindedir. ” Kredi. . . Patrick Wymore/Hulu

Duff, orijinalin yalnızca birkaç bölümünü görmüştü. “Komedi izleyemeyecek kadar cinayeti seviyorum” dedi. Ama önce biraz tereddüt ettikten sonra kabul etti. Gösterinin ilk iki bölümü geçen hafta yayınlandı ve haftalık olarak sekiz bölüm daha izlenecek.

Geçenlerde bir hafta içi sabahın çok erken saatlerinde Duff, broderie işlemeli beyaz bir elbise içinde melek gibi görünen Los Angeles’taki evinden bir görüntülü görüşmeye geldi. Birkaç kesintiye rağmen – üç yaşındaki kızından gelen kucaklama bombaları, Koma tarafından bir TikTok çekimi (“Biraz içerik için her şeyi yapar,” dedi hoşgörülü bir şekilde) – Duff, kariyerinin geçmişi ve şimdiki hali hakkında konuştu ve onun, Sophie gibi, ruh eşlerine inanır. Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

Duff’tan yeni sitcom’u yapması istendiğinde, tam “Younger”ı bitirmek üzereyken, şüpheci davrandı: “Bir bebeğim olacak. 30 yaşında, çocuğu olmayan bu kız rolü için beni mi istiyorsun? Kredi. . . The New York Times için Ryan James Caruthers

O zaman 13 yaşındaydın “Lizzie McGuire” 2001’de çıkış yaptı. Kamera önünde büyümek nasıldı?

Lizzie söz konusu olduğunda, o bendim – bu çizgiler çok bulanıktı. Günlük hayatımdaki o uyumsuzluk kraliçesiydim. Onun başına gelen bazı şeyler yüksek sesle oynamak rahatlatıcıydı çünkü benim de başıma geliyordu. O benim için gerçekten gerçek oldu. Sonra filmi 15 yaşımda, 16 yaşımdayken çektim ve kendi kimliğimi istedim. Sokakta olurdum ve herkes “Lizzie, Lizzie, Lizzie!” derdi. Hilary olarak tanınmak istiyordum. Şimdi onunla tamamen barıştım. Onu seviyorum ve bu deneyim için çok minnettarım. Ama muhtemelen 17’den 25’e kadar beni öldürdü.

Müzik bölümüne geçtiniz. Filmler yaptın. Sonra kariyerin vites küçültüyor gibiydi. Televizyona dönüş yolunu nasıl buldunuz?

Ben evlendim. oğlum vardı. Yemek yapmayı sevdiğimi öğrendim; eğlenmeyi seviyorum; Köpeklerimi seviyorum; Bisiklet sürmeyi seviyorum. Kim olduğumu öğrenmeye başladım, anlıyor musun? Turdayken, bir otel odasında, otobüste veya sahnede kilitliyken bunların hiçbirini keşfetme şansım olmadı. Mike ve ben boşanmak üzereyken “Genç” beni buldu. Kimse bilmiyordu. Senaryoyu okudum ve dedim ki, bu harika olabilir. Bir yetişkini oynayacağım. Komik. Tatlı. Mesela ben o kişiyim.

Kelsey de azimlidir ve işinde çok iyidir.

Değerini biliyor. Değerimi bulmam daha uzun sürdü. Belki ondan öğrendim. Ama ben gibiydim: “New York’a gelemem. Çok üzgünüm. Boşanmak üzereyim. Ve bir bebeğim var. ” [Darren Star] şöyleydi: “Hayır, hayır, yapabilirsin. Sadece pilotu vuracağız. Önemli değil. Darren Star gibi biri tarafından aranmak harika bir duygu. Yaptım ve sonra yedi yıl sürdü.

Sonra Los Angeles’a döndüğüm hafta, Isaac ve Elizabeth’ten bir telefon aldım. Ben: “Beni neden arıyorsun? Bir bebeğim olmak üzereyim. 30 yaşında, çocuğu olmayan bu kız rolü için beni mi istiyorsun? Açıkçası başlık beni çok korkuttu. Yeniden başlatma yapmıyordum ve çok sevilen bir gösteriydi. Bu kadro birlikte inanılmazdı, çok düğmeli ve sıkıydı. Sonra Isaac gibiydi, bu bir devam filmi. Kimse bu kişi ya da o kişi olmaya çalışmıyor. Oyuncular kendi maceralarına atılıyor.

Ve bu seni sattı mı?

Şey, Sophie’yi severdim ve 30’lu yaşlarımda yeni çıktığım, denediğim ve yüzümü buruşturduğum o zamanı hiç yaşamadım. Kesinlikle mücadelelerim oldu. Ama bu şekilde değil, Nereye ineceğim? Ben sadece bir kaybeden miyim? Sophie bir romantiktir. Kişisinin dışarıda bir yerde olduğuna dair bir fikri var ama önce kendini tamamlaması gerektiğini öğrenecek.

Duff, ara yıldız geçmişini asla reddetmeden bir yetişkin olarak başarılı oldu. “Yaptığım hiçbir şeyden utanmıyorum” dedi. “Sonunda buna karar verdim. ” Kredi. . . The New York Times için Ryan James Caruthers

Babanın kim olduğunu henüz söylemediler mi?

Vazgeçtim çünkü beni kedi-fareyle dövecekler, beni dövecekler. Aslında bazen çekim yaparken gezinmek biraz zor çünkü bütün erkeklerle anlarım var. Neredeyse “Bachelor” gibi ama daha iyi. Herkes bir olasılıktır. O yüzden tahmin etmekten vazgeçtim.

Büyüyüp Kim Cattrall olacağınızı bilmek heyecan verici mi?

Cehennem evet. Bütün fotoğraflarda yanına oturduğumda ‘Tanrım, duruşuna ihtiyacım var’ dedim. Sadece sen olmaya ihtiyacım var. Benim için tatlı geliyor çünkü bir oğlum var ve çok fazla şarap içip bir gün kanepemde kaşmirimde sıcacık olmak, ona hikayeler anlatmak için sabırsızlanıyorum.

Sophie ruh eşlerine inanır. Öyle mi?

Pek sayılmaz. Bunu söylediğimi duymak kocamı ezebilir. Çünkü o kesinlikle daha hassas, düşünceli biri ve bunu onun dışında kimseyle yapabileceğimi sanmıyorum. Onu bir insanı sevebileceğimi düşündüğümden çok daha fazla seviyorum ve tüm bu lanet çocuklara sahip olmamız sayesinde büyüdüm. Çok mutluyum. Bunu sonsuza kadar tek başıma yapacağımı sanıyordum. Ama ruh ikizlerine gerçekten inandığımı sanmıyorum. Bence dışarıda uyumlu olabileceğin, aşık olabileceğin çok insan var ve bu teraziler aşağı yukarı hareket ediyor. Bu sadece tekrar birlikte yolunuzu bulmak için işi yapmak meselesidir.

“How I Met Your Father” çekiminde bir hafta testinizin pozitif çıktığını anlıyorum.

Oh hayır, ilkinde pozitif test ettim gün işi. “Genç” çekimi boyunca Covid kapmamıştım. Vaxxed oldum.

İlk prova günümüzü geçirdik. Daha önce hiç multicam yapmamıştım ve ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yoktu. Bebeğimin üzerinden sadece dört ay geçmişti. Arabaya bindim ve kocama ağladım: “Bu işi yapabilir miyim bilmiyorum. Benim sorunum ne bilmiyorum. Bu ben değilim. ” Ve o gece, sonuçları sabah 4 gibi geri aldım. Berbattı. Ve oğlumda Covid olduğu için bizi bir kez daha kapattım.

Planlanana ne oldu “Lizzie McGuire” canlanması ? Dizi seksin varlığını kabul etmek istediği ve ağın kabul etmediği için mi dağıldı?

Vahşi bir macera oldu. Lizzie’nin yaşı nedeniyle eğilmeye pek istekli değildim ve onlar da eğilmek istemediler ve biz de kibarca ve sevgiyle durduk. Ölmedi. Ve canlı değil. O karakteri keşfetmek için her zaman buradayım çünkü o benim çok büyük bir parçam. Asla bilemezsin.

Kariyerinizin güzel yanı, olduğunuz ara aktörü reddetmek zorunda kalmadan yetişkin bir aktör olmayı başarmış olmanızdır. Bu komik, hırslı, açık sözlü, açık yürekli kadınları oynamaya devam ettiniz.

Bu benim için çok şey ifade ediyor. Diğer insanlar ciddiye alınmak için büyük hamleler yapmaya çalışıyormuş gibi göründüğünde, gezinmek ve vazgeçmemek zordu. Bu gerçekten ben değilim. Ve yaptığım hiçbir şeyden utanmıyorum. Sonunda buna karar verdim.