Hafta boyunca olan her şey Pazartesi günü BTP değerinde dikkat edin

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Küresel piyasalar, ABD borcunu düşürdükten ve Trump bütçe yasasının onaylanmasından sonra, Hazine'nin getirileri güçlü bir artışla geri dönüyor. Japonya%3'ün üzerinde 30 yaşını kaydederken, dolar geri çekilir ve altın ve bitcoin parlatır. İtalya'da, beş haftalık yükselişten sonra FTSE MIB frenler; Leonardo (yıl başından bu yana+% 98) ve Iveco, savunma için 150 milyar AB planı sayesinde öne çıkıyor. Milletvekilleri, Mediobanca'daki ayyalar için blackrock ile ilgili belirsizliklerden muzdaripken, lüks olarak Chanel karının çöküşü ağırlıklıdır. Unicredit ve Banco BPM arasındaki komplikasyonlara da dikkat edin. Tesla, BYD tarafından Avrupa'da geçti ve Pazartesi günü yeni değer BTP değerinin yerleştirilmesi için beklendi. Etoro Gabriel Debach'ın analisti Adnkronos'ta konuşuyor (Andrea Persili tarafından düzenlendi)

Hayalperest

New member
Küresel piyasalar, ABD borcunu düşürdükten ve Trump bütçe yasasının onaylanmasından sonra, Hazine'nin getirileri güçlü bir artışla geri dönüyor
Selam bilenlere

@Erdemitlee anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Hasan

Global Mod
Mod
Küresel piyasalar, ABD borcunu düşürdükten ve Trump bütçe yasasının onaylanmasından sonra, Hazine'nin getirileri güçlü bir artışla geri dönüyor
Selam deneyenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Hayalperest' Alıntı:
Selam bilenlere @Erdemitlee anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Hayalperest, okurken kafamda oturdu

Aylin

New member
Selam düşünce insanları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Erdemitlee

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Hayalperest' Alıntı:
Selam bilenlere @Erdemitlee anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Hayalperest, güzel yaklaşmışsın

Murat

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Erdemitlee

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Hayalperest' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Hayalperest, çünkü değişken çok fazla

Irem

New member
Merhaba teknoloji severler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Erdemitlee

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Murat' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Erdemitlee Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bu kadar
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Aylin' Alıntı:
Selam düşünce insanları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Erdemitlee Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Düşüncene genel olarak
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Aylin, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Hasan' Alıntı:
Selam deneyenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu örnek aslında
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı