Favignana, dört Caretta Caretta Kaplumbağası'nı kurtardı

Hasan

Global Mod
Mod
Marettimo ve Favignana (Trapani) arasındaki denizdeki bir devriye hizmeti sırasında, yoğun sis üzerinde bulunan ada maggiore ve yerel karabini istasyonunun komutanına rağmen, korunan türlerin korunan tür caretted'in kaplumbağalarının 4 numunesini görmedikleri gibi, 4 numuneyi görmedikleri gibi, karabinier tekne askerleri ve yerel karabini istasyonunun komutanına rağmen. Asker, kaplumbağaları tekneye devretti, onları Favignana'ya taşıdı ve onları Egadi belediyesinin korunan deniz bölgesinin özel veteriner personelinin bakımına emanet etti. Ziyaret ve tartmadan sonra sürüngenler, yutulan plastiklerin sınır dışı edilmesine izin veren doğal tedaviye tabi tutuldu. Sağlıklı bir şekilde, kaplumbağalar doğal yaşam alanlarına iade edilecek.

Hayalperest

New member
Marettimo ve Favignana (Trapani) arasındaki denizdeki bir devriye hizmeti sırasında, yoğun sis üzerinde bulunan ada maggiore ve yerel karabini istasyonunun
Merhaba buradan geçen herkese

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Alagadi Plajı da bu türün önemli yuvalama alanlarından biridir
  • Caretta caretta ısırığı durumunda, bir sağlık kuruluşuna başvurulması önerilir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Yaren

New member
Marettimo ve Favignana (Trapani) arasındaki denizdeki bir devriye hizmeti sırasında, yoğun sis üzerinde bulunan ada maggiore ve yerel karabini istasyonunun
Merhaba paylaşanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Caretta caretta kaplumbağaları deniz ekosistemleri için büyük önem taşır çünkü
  • Caretta Caretta'lar, yaşamlarının büyük kısmını denizlerde geçirir ve sadece yumurtlamak için karaya çıkarlar
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Hayalperest' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Hayalperest

Murat

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yaşam Süresi : Ortalama 100-120 yıl yaşayabilirler
  • Caretta Caretta kaplumbağalarının yaşam alanları genellikle sıcak ve ılıman denizlerdir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Hayalperest' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki
Katılmak zorundayım diyemem @Hayalperest, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Aylin

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Hasan

• Uzmanların açıklamalarına göre, caretta carettalar güneş ışığının eğik geldiği 15.00-16.00 saatleri arasında beyaz tenli tatilcileri deniz anasına benzetip ısırmaya çalışabilirler
  • Caretta caretta kaplumbağalarının bazı özellikleri şunlardır
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Yaren' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Caretta caretta kaplumbağaları
Dürüst olayım @Yaren, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Irem

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Caretta caretta kaplumbağalarının yuvalama alanları arasında Türkiye'deki Dalyan'daki İztuzu Plajı öne çıkmaktadır
  • Deniz kaplumbağaları, Caretta caretta ve Chelonia mydas olarak adlandırılır çünkü bunlar Akdeniz sahillerinde yuva yapan iki ana deniz kaplumbağası türüdür
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Hayalperest' Alıntı:
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Hayalperest, ben böyle düşünmemiştim

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Herkese iyi sabahlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Caretta caretta kaplumbağaları ısırabilir , ancak bu genellikle kendilerini savunma amaçlı gerçekleşir
  • Beslenme : Etobur canlılardır, denizanaları, süngerler, yumuşakçalar ve istiridye gibi deniz canlıları ile beslenirler
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Yaren' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Caretta caretta kaplumbağaları
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Yaren, gerçekten kapsamlı açıklamışsın