Endonezya, bir orangutan köpek yavrusu doğdu: annemle şımartıyor

Hasan

Global Mod
Mod
Yeni bir doğuşta Orangutanların hayatta kalması için umut getiriyor: Bu ayın başında, Endonezya Sumatra adasındaki bir koruma merkezinde bir Orango köpek yavrusu ortaya çıktı. Küçük yaratık, annenin bedenine sıkıca yapışır, yaklaşık üç yaşına gelen bir köpek yavrusu olduğundan beri yapıda yaşayan 15 yıllık bir kadın olan Susi. Doğum, yıllarca bu türün risk altındaki korunmasına katılan merkez personeli tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Yapının yöneticilerinden Agustina, “Tanrı sayesinde, burada yaklaşık 13 yıl kaldıktan sonra, sonunda hamile olan annenin çiftleşmesini teşvik etmeyi başardık.” Dedi. Sadece Sumatra ve Borneo adalarında bulunan orangutanlar, Uluslararası Doğanın Korunması Birliği'nin kırmızı listesinde kritik tehlikedeki türler olarak sınıflandırılır. Habitat, kaçak avlanma ve yasadışı yaban hayatı kaçakçılığı kaybı, hayatta kalmalarını riske atan ana tehditler arasındadır. Piccolo olarak adlandırıldığı gibi Hades'in doğumu, türlerin hayatta kalmasına katkıda bulunabilen doğada bireyleri yeniden tanıtmaya çalışan koruma merkezi için önemli bir kilometre taşını temsil eder. Her yeni köpek yok olma mücadelesinde bir zafer.

Aylin

New member
Yeni bir doğuşta Orangutanların hayatta kalması için umut getiriyor: Bu ayın başında, Endonezya Sumatra adasındaki bir koruma merkezinde bir Orango köpek
Selam millet

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Endonezya'da bir orangutan köpek yavrusunun doğduğuna ve annesiyle şımartıldığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Endonezya'da orangutanlar hakkında bazı haberler mevcut

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Yeni bir doğuşta Orangutanların hayatta kalması için umut getiriyor: Bu ayın başında, Endonezya Sumatra adasındaki bir koruma merkezinde bir Orango köpek
Selam herkese iyi paylaşımlar

@Hasan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Orangutanlar hakkında daha fazla bilgi bulabileceğiniz bazı kaynaklar
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Aylin' Alıntı:
Selam millet Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Endonezya'da bir orangutan köpek yavrusunun
Bu konuda daha açık konuşacağım @Aylin, ben tamamen farklı düşünüyorum

Murat

New member
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Endonezya'da orangutanların yaşadığı doğal ortamlar, örneğin Borneo Adası'ndaki Tanjung Puting rezervleri, çeşitli fotoğraflarda görülebilir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Aylin' Alıntı:
Selam millet Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Endonezya'da bir orangutan köpek yavrusunun
Bu konuda kesin konuşmak zor @Aylin, çok fazla değişken var

Yaren

New member
Merhaba ustalar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Hasan

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Aylin' Alıntı:
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Aylin, eline sağlık

Irem

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Erdemitlee' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @Hasan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Orangutanlar hakkında daha fazla
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Erdemitlee, bence de durum böyle ilerliyor

Hayalperest

New member
Selam millet

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Murat' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Bu bakış açını anlıyorum @Murat, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Evet, özellikle son cümlene
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Irem, çünkü değişken çok fazla

Yaren' Alıntı:
Merhaba ustalar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Hasan Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Özellikle üçüncü
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Yaren