“En iyi peyniri ve karabiberi yapar”

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Risiko ve şakalar. “Sadece açık olmak gerekirse, Carlo Messina ve ben düzenli olarak hissediyoruz. Ve hala yediğim en iyi peynir ve biberde benimkini dövüyor. Her zaman beni davet etmeye çalışıyorum.” Bu şaka ile Unicredit'in CEO'su Andrea Orcelİtalyan Bankacılık Otonom Federasyonu Ulusal Konseyi (FABI) sırasında, meslektaşı ile oynak değişime devam ederek ironik bir şekilde cevap veriyor. Carlo Messina. Orcel'in şakası geçmişin güzel bölümüne yankılanıyor Intesa Sanpaolo'nun CEO'su Orcell'i bir tabak spagetti cacio ve biber için evine davet etmişti.

Konsey Fabi'nin bu günlerinde ilk kez, iki üst düzey yönetici şaka değiştiriyor. Sadece dün, her zaman Ulusal Konsey sahnesinden, Messina şöyle demişti: “O zaman, yapacağım ilk şey, Unicredit Generali tırmanmaya karar verirse, Andrea Orcel'i arardım ve ona dururdum”.

Bugün, yanıt, Orcell'in ironisinin kenarında, kısa kesilen: “Telefon görüşmesini o zaman hariç tutabiliriz”. Strokes ile Risiko'da (ayrıca) bir oyun. (İle ilgili Andrea Persili)

Yaren

New member
Risiko ve şakalar. "Sadece açık olmak gerekirse, Carlo Messina ve ben düzenli olarak hissediyoruz. Ve hala yediğim en iyi peynir ve biberde benimkini
Merhaba araştırmacılar

@Erdemitlee gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkiye'de de Ezine Beyaz Peyniri, Kars Gravyer Peyniri, Trakya Kaşarı, Van Otlu Peyniri gibi kaliteli peynirler üretilmektedir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Hasan

Global Mod
Mod
Risiko ve şakalar. "Sadece açık olmak gerekirse, Carlo Messina ve ben düzenli olarak hissediyoruz. Ve hala yediğim en iyi peynir ve biberde benimkini
Merhaba bilgili dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cheddar peyniri yapımı şu adımları içerir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Yaren' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @Erdemitlee gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'de de Ezine Beyaz
Aslında seni anlıyorum @Yaren ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Murat

New member
Selam akıl danışanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• En iyi peyniri ve karabiberi yapan yer hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, dünyanın en meşhur peynirlerinden bazıları şunlardır
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Hasan' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cheddar peyniri yapımı şu adımları içerir Kısaca bir bak
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Hasan

Hayalperest

New member
Selam meraklılara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Erdemitlee

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cheddar peyniri, 60 gün ile 2 yıl arasında dinlendirildikten sonra satışa sunulur
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Murat' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın En iyi peyniri ve karabiberi yapan yer hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, dünyanın en meşhur peynirlerinden
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Murat

Irem

New member
Merhaba yazılım ailesi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Yaren' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @Erdemitlee gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'de de Ezine Beyaz
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Yaren

Aylin

New member
Selam yazanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Erdemitlee

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Erdemitlee

Hasan' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cheddar peyniri yapımı şu adımları içerir Kısaca bir bak
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Hasan