“En iyi peyniri ve karabiberi yapar”

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Risiko ve şakalar. “Sadece açık olmak gerekirse, Carlo Messina ve ben düzenli olarak hissediyoruz. Ve hala yediğim en iyi peynir ve biberde benimkini dövüyor. Her zaman beni davet etmeye çalışıyorum.” Bu şaka ile Unicredit'in CEO'su Andrea Orcelİtalyan Bankacılık Otonom Federasyonu Ulusal Konseyi (FABI) sırasında, meslektaşı ile oynak değişime devam ederek ironik bir şekilde cevap veriyor. Carlo Messina. Orcel'in şakası geçmişin güzel bölümüne yankılanıyor Intesa Sanpaolo'nun CEO'su Orcell'i bir tabak spagetti cacio ve biber için evine davet etmişti.

Konsey Fabi'nin bu günlerinde ilk kez, iki üst düzey yönetici şaka değiştiriyor. Sadece dün, her zaman Ulusal Konsey sahnesinden, Messina şöyle demişti: “O zaman, yapacağım ilk şey, Unicredit Generali tırmanmaya karar verirse, Andrea Orcel'i arardım ve ona dururdum”.

Bugün, yanıt, Orcell'in ironisinin kenarında, kısa kesilen: “Telefon görüşmesini o zaman hariç tutabiliriz”. Strokes ile Risiko'da (ayrıca) bir oyun. (İle ilgili Andrea Persili)