“Bankasızız, vergi için yarım gün kaybediyorsun”, Gromo Belediye Başkanı kınıyor

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Bankaya gidecek hiçbir şeyde kilometre. Kayıp günler ve geri çekilme tehlikesi. Bir tezgahın olmaması nedeniyle hoşnutsuz turistler. Gromo, Bergamo eyaletinde 1130 nüfuslu bir İtalyan kasabasıdır.. Orta Çağ'da “Küçük Toledo” dediler, beyaz silahların inşası için fuchs. Şimdi “İtalya'daki en güzel” arasına yerleştirilen muhteşem bir köy, ama bir bankacılık masası bile: 2021'den beri Intesa Sanpaolo'nun şubesi kapandığında. 'Yine başka bir ülke banka çölleşmesinin kurbanı. Onu Adnkronos'a kınadı Gromo Belediye Başkanı, Sara Riva.

Ülkenizde kapı yok mu?

“Maalesef daha fazla sayaçımız yok. En son kapanan Intesa Sanpaolo.

Örnekleme yapmak için kaç kilometre?

“Bazen yayalar için ve yerel toplu taşıma hizmetinin eksik olduğu bir bölgede en az 3 km (mezralarda bile yaşayanlar için 10 km) bir yolculukta. Bazı durumlarda bir kullanıcı, toplu taşıma yoluyla bankaya gitmek için yarım gün taahhüt etmeyi düşünmelidir”.

Pratik terimlerle, hangi hasarın yarattığı, nüfusun hangi bantlarının en çok hasar görmesi?

“Gromo is one of the most beautiful villages in Italy and orange flag of the TCI, we focus a lot on tourism but the lack of services such as the one in question does not help. Tourists often declare themselves disconnected for the absence of a counter. For those who reside all year the situation is even more critical, the elderly are certainly the most damaged users as often and willingly do not have a car and therefore they must depend on other people or rely on Which, as I anticipated, Birkaç kritik konu sunar ve hatta ülkenin bazı bölgelerini (mezralar gibi) kapsamaz “.

İşletmeler için ucuz hasar?

“Bunun gibi hizmet eksikliği hoşnutsuzluk yaratır ve küçük dağ belediyelerinin nüfusuna katkıda bulunur”.

Bu durumda ne kadar süredir yaşıyorsun?

“2021'den”

Durumu çözmek için hangi girişimleri taahhüt ettiniz?

“Hem yazılı hem de sözlü hatırlatıcılar gönderdim, bankanın tepesiyle konuşmak için kişisel olarak Bergamo'ya gittim, basına döndüm. Ne yazık ki hiçbir şey almadım. Belli bir noktada bile ATM'nin bir yön değişikliğini iletmek dışında tekrar etkinleştirileceğine söz verildim”.

Vatandaşlar bunun hakkında ne düşünüyor?

“Çok hayal kırıklığına uğradılar, yıllar sonra şikayet ediyorlar ve sadece bu hoşnutsuzluğu paylaşabiliyorum. Bazıları belediye yönetiminin hatası olmadığını ve her şeyden önce müdahale etme gücü olduğunu anlayamıyor.

Akılda protesto veya itiraz türleriniz var mı?

“Tanıtılan tüm protestoların istenen etkisi yoktu” ( Andrea Persili)