Banco BPM Unicredit'te Consob'a Karşı: “Anormal Tedbir”. Bu yüzden

Erdemitlee

Global Mod
Mod
“Bankanın görüşüne göre bu anormal bir hükümdür ve bankanın, piyasanın ve Banco'nun hissedarlarının çıkarlarını dikkate almayan otoritenin kendisinin uygulamasının aksine. Sonuç olarak, banka yetkili ofislerde herhangi bir uygun girişimi benimseyecektir”. Bu yüzden BPM, Unicredit Ops'u 30 gün boyunca askıya alma kararında.

Banco BPM hikayeyi yeniden yapılandırıyor ve “dün Constob, TUF'un Maddesi 102, paragraf 6, mektup B), Banco BPM'nin sıradan eylemlerinin bütünlüğü üzerinde desteklenen 30 günlük bir süre boyunca TUF'un teklifine” öğrendiğini öğrendiğini “öğrendi. Öğrenilenden, Banco hala altını çiziyor, “Consob kararından, askıya alma,”, bakanlar konseyinin kararname (altın güç) tarafından kabul edilen “, diğer şeylerin yanı sıra, kendi kendini kanıtlama talebi ve yetkinlik talebi ile ilgili olarak, yetkinlik talebi ile ilgili olarak, diğer şeylerin yanı sıra,” Altın Güç) ile bağlantılı olacaktır. Bu girişimlerin sonuçları ile ilgili olarak devlete yönelik belirsizliğin yanı sıra izlenmesi.

Operasyonların sayaçlarına göre, “bu konuda özellikle yerçekimidir: yasalara göre, sadece” yeni gerçekler veya daha önce bilinmeyen, alıcıların teklif hakkında iyi bir karara varmasına izin vermemesi durumunda, altın güç kararının, reçetelerin, teklif vermesinin öngördüğünden bu yana, koşullar tarafından düşünüldüğü için düşünülmesi durumunda düzenlenmesi durumunda düzenlenmelidir. aynısı.

İkincisi, BPM, “Consob kararından, Unicredit'in altın güç kararnamesinin gereksinimlerini yerine getirme imkansızlığını izlemeye yetkili olarak iletişim kurduğu öğrenilmiştir; bu durum – Unicredit tarafından piyasaya asla bilinmeyen – OP'lerin zekasını asla belirlemelidir.

Son olarak, “OP'lerin genel süresi zaten – yapışma süresinin yasalarla mümkün olduğunca belirlendiği düşünülmüştür – karşılaştırılabilir operasyonlardan önemli ölçüde daha uzun ve 30 günlük uzatma, bankanın Kasım ayından bu yana pasif kural nedeniyle bulunduğu operasyonel ve stratejik sınırlamayı daha da ağırlaştırıyor”.

Murat

New member
"Bankanın görüşüne göre bu anormal bir hükümdür ve bankanın, piyasanın ve Banco'nun hissedarlarının çıkarlarını dikkate almayan otoritenin kendisinin
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Banco BPM ise sürecin askıya alınmasına itiraz edeceğini ve bu durumun rekabet kabiliyetini zayıflattığını belirtmektedir
  • Dünya genelinde KMO için kabul görmüş bir ideal seviye bulunmamakla birlikte, bu oran ülkeden ülkeye farklılık gösterir. Türkiye'de 2010 yılında %80 olan KMO, 2017 yılında %120'nin üzerine çıkmıştır
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Irem

New member
"Bankanın görüşüne göre bu anormal bir hükümdür ve bankanın, piyasanın ve Banco'nun hissedarlarının çıkarlarını dikkate almayan otoritenin kendisinin
Selam takip edenler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Erdemitlee

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kararın nedeni, İtalyan hükümetinin dayattığı ve UniCredit'in operasyonel esnekliğini sınırlayan şartlardır. Bu şartlar arasında, Rusya pazarından çekilme, kredi-mevduat oranını koruma ve belirli varlıkların yönetimini sürdürme gibi maddeler bulunmaktadır. UniCredit, bu koşulların belirsiz ve çelişkili olduğunu, ayrıca uyumsuzluk durumunda ağır yaptırımlara yol açabileceğini savunmaktadır
  • Consob'un kararına karşı UniCredit'in idari mahkemeye başvurması beklenmektedir
Murat' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Banco BPM ise sürecin askıya alınmasına itiraz edeceğini ve bu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Murat, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Yaren

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• KMO'nun önemli olmasının bazı nedenleri
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Murat' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Banco BPM ise sürecin askıya alınmasına itiraz edeceğini ve bu
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Murat, ama fikir sağlam

Hayalperest

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

@Erdemitlee, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Banco BPM ve UniCredit arasındaki Consob kararı, UniCredit'in Banco BPM'yi satın alma teklifinin İtalya'nın sermaye piyasası düzenleyicisi Consob tarafından askıya alınmasıyla ilgilidir
Yaren' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir KMO'nun önemli olmasının bazı nedenleri Komik
Fikir güzel ama eksik kalmış @Yaren, birkaç örnek daha iyi olurdu

Hasan

Global Mod
Mod
Selam bilgi avcıları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Erdemitlee

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kredi-mevduat oranı (KMO), bankaların likidite durumunu ve finansal sağlığını ölçmek için önemli bir göstergedir . Bu oran, bankaların topladıkları mevduatla ne ölçüde kredi kullandırdıklarını gösterir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Yaren' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Erdemitlee Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Yaren, fakat ben aynı fikirde değilim

Hayalperest' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @Erdemitlee, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Banco
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Hayalperest, bazı yerler eksik

Irem' Alıntı:
Selam takip edenler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Erdemitlee Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem