Yüzmenin yüzmesi Orcell'e meydan okuyan “

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Banco BPM Unicredit'e karşı, kurulum: Kuzey Şubeleri. Giuseppe castagnaNapoliten, Roma kuşatmasına hazırlanıyor
Andrea Orcel

. 1959 doğumlu Napoli Fan üç çocuğun sonuncusu: Bank of Piazza Filippo Meda'nın CEO'su iyi bir gülümsemeye sahip, ancak 1980'lerde çıplak elleri olan bir soyguncu ile karşılaştı ve hastanede sona erdi. Andrea Orcel'in abs'i olmadan, ancak arkasında 15 yıllık rekabetçi yüzme ile. Onun hakkında şöyle diyorlar: “Büyük Direniş”, uzmanlık mı? Natal Maratonlar. Castagna, yüzerken capri-napoli yaptı, Nil'de vuruşlar verildiğinde Süveyş Kanalı'nın sularını çatladı. Piazza Gae Aulenti'deki bir numarayla ortak mı? “Eğitim ve kararlılık”, iyi bilgilendirilmiş. Ancak benzerlikler burada sona erer: Orcel, Wall Street'e ulaşmak için erken yaşlardan itibaren hayal ederse, Castagna sulh hakimi olmak için içtihatlara kaydoldu. Biri saf bir ekonomist (düşmanca tırmanış tezi), diğeri hukukçu. Onları finansal bir ortamda kim bilir: “Castagna, modelin modelinde bir bankacıdır
Messina

(Intesa San Paolo): Piyasa odaklı ve sisteme daha fazla yaklaşım. Orcel başka bir meslek yapar “.

Castagna'nın dönüm noktası, Red: 1981'de daire içine alınması verilen dereceden sadece beş ay sonra gerçekleşir. Ona Intesa Sanpaolo Grubu: O zamanlar İtalyan Ticaret Bankası'nda çalışma fırsatı sunulur. Öğrenci kabul eder, ama rüya değişmez: “Toga giymek istedim”. Castagna trenleri, kitaplarda terler, işler, sonra mezunlar: Bu arada bankacıyı çok sevdiğini fark eder. En büyük profesyonel tutkunuz? “Şirketlerle Çalışma”. 2009 yılında grubun en önemli bölgesel bankası olan Banco di Napoli'ye liderlik ediyor: “Çok dezavantajlı bir bölgenin geliştirilmesine doğrudan katkıda bulunmaya çalışmak istedim”. Üç yıllık yoğun çalışma, nihayet promosyon: Banca Dei Territori adının altına giren perakende dünyasının başkanı olarak grubun genel müdürü olur.

Ancak genel müdüre çalışan olarak geçen hukukçunun peri masalı sadece 2013'e kadar sürer, birisi Enrico Cucchiani ile imzasız bir çatışmadan bahsediyor: “O yaz hayatımın tek gerçek tatilini iki buçuk aydan fazla yaptım , Haziran'dan Eylül'e kadar, bir buçuk yaşındaki kızımın ve biraz hak ettiğim dinlenmenin tadını çıkarıyorum “. Sonra Banca Popolare Di Milano geliyor ve 2017'de Banco BPM CEO'su: Üçüncü İtalyan Bankası, 4 milyon müşteri. Aileler ve işletmeler için referans noktası, özellikle küçük ve orta. Herkes şunları not eder: “Kötü kredilerin emrinde çok iyiydi. Ekonomik ve finansal konsolidasyon? Küçük bir mucize”. Mantra: Özerk kalın, tek başına. Ama sonra Unicredit, düşmanca: Castagna ve Orcel Cross'un kılıçları. Birincisi, teklifin sayacın değerine saygı duymadığını söylüyor, bu da fiyatın doğru olduğu ikinci yanıt. Castagna, bir füzyon durumunda 6 bin işten çıkarmanın riske atıldığını söylüyor. Orcel, bir şubeyi hiç kapatmadığını söylüyor. Banco BPM CEO'su, Kuzey sayaçlarının kaderine dikkat edilmesi gerektiğini yeniden başlatıyor. Küçük ve orta ölçekli işletmelere güçlü bir şekilde odaklanmayı planlayan bir numaralı chiosa.
Piazza Gae Aulenti uyarısı ile bugün sonuncusu Blow tarafından çekildi

: “Banco BPM'nin Teklifi Anima'ya göre değişirse emekli oluyoruz”. Ve Fioretto'nun cevaplarını veren Castagna: “Üyeleri etkilemek istiyorlar: The Boy (Orcel) oyununu yapıyor ve bunu yapmakta iyidir: unvanımıza unvanı lehine baskı yapıyor. Ama aynı zamanda yasal olarak cevap vereceğiz Bu tür bir suçlamaya “. Bir kez daha hukukçuya karşı düşmanca tırmanma ekonomisti.

Piazza Meda'daki kale savaşının kısa olacağını kim düşünüyor? “Bu yanlış çünkü Castagna'yı biliyor”, finansal ortamlarda mırıldanıyor: Gran Fondo'nun ilk yüzme maratonu, dünyanın en uzun su ırkı olan Cordon-san Fe idi: Rio Paranà'da 56 km, Güney Amerika'da .. “18 yaşına giren ve siper savaşına hazır olanların direnci ve eğitimi. Credit Agricola tarafından inşa edildi. Andrea Persili)