Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlü köpek Cheems öldü

Hasan

Global Mod
Mod
21 Ağustos 2023 17:55

Komik ifadeleri kullanıcıları fethetti. Sahipleri Instagram’da “Üzülmeyin, salgın sırasında birçok kişiye yardım etti ve çoğunuza neşe getirdi” diye yazdı.

veda yazısı – Ölümünün duyurusu, resmi Instagram sayfasında, 900.000’den fazla beğeni ve 30.000’den fazla yorum toplayan bir gönderiyle yapıldı: “Ball Ball, Cuma sabahı son ameliyatı sırasında uyuyakaldı. Kemoterapi veya başka bir olası şey ayarlamak istedik. Bu ameliyattan sonra iyileşir ama artık çok geç.”

“Şimdi yeni arkadaşlarıyla yemek yiyor” – “Üzülmeyin – İnternet kullanıcılarına hitap eden Cheems sahiplerine yazın -. Lütfen Ball Ball’un dünyaya getirdiği sevinci hatırlayın. Bağlanmamızı sağlayan, birçok kişiye yardımcı olan, yuvarlak ve güler yüzlü bir Shiba Inu. pandemi ve birçoğunuza çok neşe getirdi. Şimdi görevini tamamladı ve yeni arkadaşlarıyla birlikte gökyüzünde özgürce koşacak, bol bol lezzetli yemekler yiyecek.”

“Ball Ball, başıma gelen en iyi şeydi” – “O her zaman kalbimizde olacak. Umarım web dünyasındaki herkese neşe getirmeye devam edebilir: bu benim tek ve alçakgönüllü ricam – diye devam ediyor Cheems’in sahibi -. Tıbbiye de teşekkür etmek istiyorum. Ball Ball’a son 6 ayında yardım eden, onunla ilgilenerek harika bir iş çıkaran personel. Çok cömert ve yardımcı oldunuz, hepinize gerçekten minnettarım.”

Ardından kullanıcılara tekrar seslenerek, “Ball Ball’a olan desteğiniz ve sevginiz karşılıksızdı. Ve bunun dünyanın en saf sevgisi olduğunu keşfettim. Ball Ball’un hayatımda olması çok güzeldi. başıma gelen en iyi şeyKöpeğin sağlık giderleri için yapılan bağışlar artık hayvan yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Narenciye suları, Sicilya içmek için

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığı ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun miras bıraktığı bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsar. neredeyse yüz yıl, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığı ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun miras bıraktığı bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsar. neredeyse yüz yıl, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

İlgili