“Sondrio pop markasını tarihsel olarak mevcut olduğu bölgelerde tutacağız”

Erdemitlee

Global Mod
Mod
“Bankanın tarihsel olarak güçlü bir penetrasyona sahip olduğu bölgelerde Banca Popolare Di Sondrio markasını korumayı planlıyoruz”. BPER Gianni Franco Papa'nın CEO'su, basın toplantısında grup tarafından Banca Popolare Di Sondrio'nun eylemlerinin bütünlüğü konusunda teşvik edilen gönüllü değişim teklifini sunduğunu söyledi. “Bu – açıklıyor – örneğin, Liguria'da Carige ve Lucca eyaletinde Monte di Lucca ile daha önce yaptığımız bir şey, çünkü faaliyet gösterdiği bölgelerle tanınan markaya büyük önem tanıyoruz. “.

BPER on Pop Sondrio tarafından başlatılan OPS ile ilgili olarak, “Banca Popolare Di Sondrio, Mario Alberto Pedranzini'nin reklamında, açık yaptık, ona Yönetim Kurulu tarafından karar verilenleri bilgilendirdik. Bugün, eğer yanılmıyorsam. , bu operasyonun kabul edilmediği bir beyanda bulundu ve ben de bu işlemi değerlendirecek bir operasyon olduğuna inanıyorum. endüstriyel, finansal olmayan parametrelerde; Bir ulusal bankanın varlığını birleştiren, ancak bölgelerde ve en gelişmiş bölgelerde bölge olarak çok güçlü bir operasyon ve bu nedenle hissedarların, müşterilerin, bölgelerin ve toplulukların çıkarlarına giden bir operasyon olduğuna inanıyorum. “. Sonuç olarak,” bir anlaşma bulmayı umuyoruz. Kesinlikle meslektaşlarıyla diyalog edeceğiz “.

“Bu operasyon, 380 milyar Euro'luk toplam müşterilerle İtalyan bankacılık sahnesinde önemli bir sayı olan 6 milyon müşteriye ulaşmamızı sağlayacak, bu nedenle toplam finansal varlık olarak adlandırılan konumumuzu teyit ediyor”. “Müşteriler için çok fazla değer yaratacağız – bu operasyondan elde edilebilecek sinerjilerin optimizasyonu, 290 milyon Euro'da ihtiyatlı bir şekilde belirttiğimiz sinerjilerin optimizasyonu yoluyla perakende, özel veya kurumsal olarak açıklıyor”.

Pop Sondrio ile “Yaklaşık 2 bin şubemiz olacak; bu iki bankanın cebirsel bir toplamıdır çünkü çok az örtüşme olacak” bu bağlamda Papa ekledi, “Antitröst temasına bile sahip değiliz çünkü sadece iki şehirde Hisse senetlerinin% 25'ini aşıyoruz.