SNAM Arşivleri 2024 Grubun karlı karı ile 1,28 milyar avroya (+%10,4) yükselen, rehberlikten önemli ölçüde daha yüksek; Toplam yatırımlar, Ravenna'nın GNL terminalinin çalışmalarının, Adriyatik hattının çalışmalarının başlangıcından ve depolamaya yapılan yatırımların ilerlemesi nedeniyle 2.87 milyar avroya (2023'e kıyasla+% 31) eşittir; Toplam gelirler, 2023'e kıyasla% 9,5 oranında düşen 3,56 milyar avro ile gelirler artışı% 16,1 oranında düzenlendi. Gaz altyapısı işinin önderliğindeki düzenlenmiş gelirler, özellikle WACC'deki artış, Ross düzenleyici modelinin benimsenmesi ve yatırım planının uygulanmasının ardından RAB'nin büyümesi sonucunda artmaktadır. Enerji verimliliği işinin fleksiyon gelirleri, esas olarak yerleşim alanında, SuperBonus teşviklerinin sona ermesi nedeniyle. Ayarlanan FAVÖK, 2,75 milyar avroya eşittir ve bu da, enerji geçiş işinin daha düşük katkısı ile kısmen dengelenen gelirlerin büyümesi ile desteklenir.
Bunlar, konsolide finansal tabloları, finansal tablolar projesini ve sürdürülebilirliğin raporlanmasını içeren yıllık finansal rapor 2024'ü onaylamak için bugün Monica de Viriniis başkanlığı altında toplanan SNAM yönetim kurulunun sonunda ortaya çıkan önemli noktalardır.
Bu sonuçlara dayanarak, Yönetim Kurulu hissedarların toplantılarına, Ocak 2025'te dağıtılan hisse başına 0.1743 avro denge temettüsünün dağılımını dağıtımını önermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar verdi.
Bunlar, konsolide finansal tabloları, finansal tablolar projesini ve sürdürülebilirliğin raporlanmasını içeren yıllık finansal rapor 2024'ü onaylamak için bugün Monica de Viriniis başkanlığı altında toplanan SNAM yönetim kurulunun sonunda ortaya çıkan önemli noktalardır.
Bu sonuçlara dayanarak, Yönetim Kurulu hissedarların toplantılarına, Ocak 2025'te dağıtılan hisse başına 0.1743 avro denge temettüsünün dağılımını dağıtımını önermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar vermeye karar verdi.