“4 yıl önce çıkmış olabilirdim. On iki yıl sonra bana on iki saat izin verdiler…”. ‘Kim gördü’ ile ilk kez konuşuyor. Karısı Melania Rea’yı öldürmekten suçlu bulunan Salvatore Parolisi. Ve onu birkaç kez aldattığını itiraf ediyor. “Ludovica ile o sadece bir kaçamaktı, Melania güzeldi”, dedi tekrar.
Cezaevinden çıkma ihtimali üzerine: “Önümüzdeki yıl 4 yılım var, iş bulursam çıkabilirim. Ama onu bana kim verecek? Adımı soyadımı duyunca kaçıyorlar”.
Ödül için izinli olan Parolisi, karısının öldürülmesinden kesinleşen mahkumiyetinin ardından ilk kez konuştu. Cezada öngörülen 20 yılın 12’sini çeken Parolisi, artık gün izinlerinden yararlanarak tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkabilecek.
Cezaevinden çıkma ihtimali üzerine: “Önümüzdeki yıl 4 yılım var, iş bulursam çıkabilirim. Ama onu bana kim verecek? Adımı soyadımı duyunca kaçıyorlar”.
Ödül için izinli olan Parolisi, karısının öldürülmesinden kesinleşen mahkumiyetinin ardından ilk kez konuştu. Cezada öngörülen 20 yılın 12’sini çeken Parolisi, artık gün izinlerinden yararlanarak tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkabilecek.
“4 yıl önce çıkmış olabilirdim. On iki yıl sonra bana on iki saat izin verdiler…”, ilk kez eşi Melania Rea’yı öldürmekten hüküm giyen Salvatore Parolisi konuşuyor.#kim gördü→ https://t.co/gGD1ra9GoT pic.twitter.com/uBPVSdBvrF
– Kim gördü? (@chilhavistorai3) 5 Temmuz 2023