Medeobanca, milletvekilleri “değeri yok ediyor” sunumu: benzeri görülmemiş değerlendirme

Erdemitlee

Global Mod
Mod
Kelimelerin her zaman bir ağırlığı vardır. Tarafından kullanılanlar Mediobanca Yönetim Kurulu Göndereni reddetmek için Milletvekillerinin teklifi Özellikle sertler, hatta son ve daha az yakın olan İtalyan finans geçmişi dolu olan emsallere bakıyorlar. Neredeyse her zaman avcının öngördüğü teklife karşı av taraflarının yönetim kurulları. Sadece müzakere perspektifinde bile ve meclis üyelerini davanın yasal garantileriyle korumak. Piazzetta Cuccia Kurulu notunun ilk kısmı şu yöne gidiyor: “Teklif kabul edilmedi ve Mediobanca'nın çıkarlarına aykırı olarak kabul edilecek …”. Ama sonra, zengin ayrıntılarla operasyonu tanımlayan pasaj var. “Dikkatin güçlü bir şekilde yıkıcısı”Çünkü endüstriyel ve finansal anlamsız. Ve işte, bu durumlarda diğer yönetim kurulu tarafından kullanılan formüllerle önemli ve formal olmayan bir unsur haline gelen iletişim açısından belirgin bir fark.

En son operasyonları geriye doğru geri çekmek ve ürettikleri 'değere' kalmak, sadece yönetim kurulunun notundan bahsedin Banco BPM teklifinde Tekredit“Hiçbir şekilde kârlılığını ve potansiyelini yansıtmaz. Değer yaratma Banco BPM hissedarları için “veya aynı zamanda, Unicredit tarafından Alman bankasının hisselerinin satın alınmasından bahsetmiş olan Commerzbank'ın gözetim konseyi başkanı Jens Weidmann'ın sözleri için” Bankacılık sektöründeki düşmanca satın almaların ” Kalıcı bir şekilde değer yaratın“Bu durumda, gözetim kurulunun resmi değerlendirmesi olmadığına dikkat edilmelidir, çünkü hala Unicredit'ten bir teklif yoktur.

Tarihte biraz daha geriye gitmek, bir Cuccetta Caccia'yı milletvekillerinin sürpriz hareketi açısından çeken havayı bağlamsallaştırmaya yardımcı olur. Temmuz 2020'de Kurulu Ubi Banca teklifini reddetti Intesa SanpaoloSonra geçti, “ihraççı ile anlaşmadı ve Ubi Banca hissedarları için uygun değil” dedi. Şubat 2017'de aynı anlaşma Sanpaolo, adım atmanın nedenlerini açıklamak için değer yaratma başarısızlığından bahsetti. Generci'nin Kontrolü: “Intesa Sanpaolo'nun yönetimi, genel sigorta ile olası endüstriyel kombinasyonlarla ilgili hipotezlerin değerlendirilmesini tamamladı ve sigorta grubu hakkında halka açık devlet bilgileri temelinde yapılan analizler ışığında, oluşturma kriterleri için fırsatları belirlemedi. ve grup için endojen ve dışsal büyüme seçeneklerini düzenli olarak değerlendirdiği varlık yeterliliğinin liderliğini korumak amacıyla hissedarları için değer dağılımı “.

On yıl önce, Mayıs 2007'de, Başkent ile TekreditO zamanlar Roma Bankası'nın CEO'su Matteo Arpe İstifasını, İtalyan ve Avrupa finans sistemini ve finansal sistemini kesinlikle temsil edebilecek bir toplama yapmak için “istifa isteğini vermenin yönetim kuruluna ve Yönetim Kurulu'na gönderilen bir mektupta yazarak sundu. olağanüstü bir değer hipotezi“.

Ritüel formüller isterse durumlar olsun, 'Değer yaratma' Finansın operasyonları ve seçimleri değerlendirmek için her zaman az çok alakalı olduğunu düşündüğü bir faktördür. Mediobanca yönetim kurulu tarafından seçilen terimlerle beyaza siyah koyun, 'Değerin yok edilmesi' Milletvekilleri ve onu destekleyen hissedarlar tarafından açıkça gerçekçi olmayan bir seçim olduğuna inanılan şeyin vurgulanması anlamına gelir: Hazine, Caltagirone ve Delfin. (İtibaren Fabio Innga)