Kathy Griffin D Listesine Geri Dönmeye Çalışıyor

Bakec

Member
Kathy Griffin geçen yaz bir cerrahla sol akciğerinin üst lobunun ve içindeki kanserin çıkarılması konusunu görüşmek için buluştuğunda, hemen konuya girdi. “Bu bekleyebilir mi?” diye sordu. “Çünkü bir işim var. ”

New York’ta, son sezonu bu ay vizyona giren 20’li yaşlardaki bir grup arkadaşın tuhaf sancılarını konu alan HBO Max kült-hit dram filmi “Search Party” için dört bölümlük bir rol çekmesi bekleniyordu.

Sıradan bir fırsat değildi. “Arama Partisi”, Griffin’in Mayıs ayında Başkan Donald J. Trump’ın kopmuş kafasının kan gibi ketçapla kaplı bir Cadılar Bayramı maskesini tutarken bir fotoğraf için poz vermesinin ardından onu saran kötü şöhrete dayanmayan, beş yıl içindeki ilk televizyon rolü olacak. 2017.

Griffin – sırayla müstehcen ve ısırıcı, yıpratıcı ve kendini beğenmiş, ancak her zaman ünlü kültürünü şişiren mizahla tanınan – hiçbir zaman televizyondaki en büyük yıldız olmadı. Ama onlarca yıldır kesinlikle her yerdeydi.

1996’dan 2000’e kadar NBC sitcom’u “Suddenly Susan”da Brooke Shields’in tuhaf ikinci muzunu oynadı ve Bravo’da yayınlanan “Kathy Griffin: My Life on the D-List”in yıldızı ve baş yapımcısıydı. 2005’ten 2010’a kadar. David Letterman ve Jimmy Kimmel ile gece geç saatlerde yapılan talk showlarda düzenli olarak yer aldı ve HBO, Comedy Central ve Bravo’da 20 özel komedi programında sahne aldı.

Griffin, işi sınırları zorlamak olan bir komedyen olarak daha önce de tartışmalara yol açmıştı. 2007’de “D-List” için en iyi gerçeklik dizisi Emmy’yi kabul ederken, sahneden “Suck it, Jesus, bu ödül artık benim tanrım. 2013’te Anderson Cooper ile Times Square’den CNN’in Yılbaşı programına ev sahipliği yaparken, Cooper’da bir seks eylemini taklit etti.

Ancak Trump fotoğrafı onu farklı bir belaya soktu.

Griffin’in “kendinden utanması gerektiğini” tweetleyen başkanın kendisi de dahil olmak üzere sağdan bir öfke vardı, Donald Trump Jr. ise “Günaydın Amerika”, “Başına gelen her şeyi hak ediyor. ”

Başkan Trump’ın kopmuş kafasının kana benzer ketçaba bulanmış bir Cadılar Bayramı maskesiyle poz vermesinin ardından CNN, onu Anderson Cooper’la birlikte düzenlediği Yılbaşı programından kovdu (sağda). Kredi. . . Ray Tamarra/Getty Images

Diğerleri için, yeni başkanla her zaman aynı fikirde olmayacaklarını göstermek için bir fırsattı. Chelsea Clinton (“bu aşağılık ve yanlış”) ve (artık eski) yakın arkadaşı Cooper (“Kathy Griffin’in yer aldığı fotoğraf çekiminden dehşete düştüm”) gibi kişiler tarafından azarlandı.

Griffin, yaşlanan annesinin telesekreterinde kalan düzinelerce ve kanserden ölmek üzere olan kız kardeşi Joyce’un hastane odasına çağrılan diğerleri de dahil olmak üzere binlerce ölüm tehdidi aldı. Griffin, Gizli Servis tarafından soruşturuldu ve sorgulandı ve avukatı, Adalet Bakanlığı yetkililerinden bilgi aldı.

Griffin, California, Malibu’da, “nefret izledikten” birkaç gün sonra evinde, “İptal edilmedim,” dedi Cooper ve New Year’s Eve’in yeni yardımcı sunucusu Andy Cohen, ortasında kovuldu. 2017 brouhaha. “Silindim. ”

Şu anda 61 yaşında olan Griffin, o zamandan beri yolunu bulmaya çalışıyor ve bir dizi engelle karşı karşıya kalıyor: partizan öfkesi, cinsiyetçilik, Hollywood’un dernek tarafından ezilme korkusu, pandemi, hap bağımlılığı, akciğer kanseri ve kendi itibar.

Tüm bu süre boyunca, kültürel olarak lanetlenmiş kişilerden kimin toplumumuzda ikinci bir şansa sahip olduğunu, kimin almadığını ve neden olduğunu çözmeye çalıştı. Uzatılmış bir Hollywood sürgününde kendini dışlanmış hissediyor ve bunun, profesyonel yeniden doğuşuna finansal olarak yatırım yapan büyük bir ajansı, film stüdyosu veya televizyon ağı olmayan orta yaşlı bir kadın olduğuna inanıyor.

Para sıkıntısı çekmiyor – net değerinin 50 milyon dolar olduğunu söylüyor – ama onu on yıllardır yönlendiren tek şeye can atıyor: çalışmak.

“Ben sadece insanları güldürmeye geri dönmek istiyorum,” dedi. “Her şeyden çok, benden çalınan bu. ”

Trump maskesi olayından bu yana, Griffin partizan öfkesi, cinsiyetçilik, hap bağımlılığı, akciğer kanseri ve kendi itibarı gibi engellere karşı fırçalayarak geri dönmeye çalışıyor. Kredi. . . The New York Times için Chantal Anderson

Düşman Eksikliği Yok

Griffin’in evi, Pasifik Okyanusu’na bakan tepelerde 1.8 dönümlük bir alanda oturan, 8.200 fit karelik modern, kutu beyaz bir yapıdır. 2020’de 8 dolara satın aldı. 8 milyon, bunu biliyorum çünkü Griffin bana Zillow listesini ben ziyaret etmeden gönderdi. Tüm pencereler ve temiz yüzeylerdir ve sahibine saygıyla dekore edilmiştir.

Giriş masasında iki Emmy Ödülü (olağanüstü gerçeklik programı için) ve Grammy Ödülü (“Calm Down Gurl” en iyi komedi albümü ödülünü kazandı). Dergi kapakları ve tanıtım afişleri, Trump fotoğrafının ardından hazırlayıp finanse ettiği 2019 belgeseli “Kathy Griffin: A Hell of a Story” de dahil olmak üzere ön girişteki ve evin etrafındaki duvarları süslüyor. Ve ana kattaki tuvalette göze çarpan bir şekilde sergileniyor, Erik Menendez tarafından hapishanede boyanmış bir Griffin portresi var.

Mutfak masasında kocası Randy Bick’in yaptığı çikolatalı muz ekmeğini yerken Griffin, ısırıyor ve pişmanlık duyuyor, saygısız ve terbiyeli, kızgın ve savunmasızdı. Akciğer ameliyatından sonra sesi yumuşak ve nefes kesiciydi. Ama sözleri netti, 19 yaşındayken Oak Park, Illinois’den taşındığından beri şansının her zerresine koşan bir kadının sözleriydi.

Trump fotoğrafından önce yılda ortalama 100 gün yollardaydı, kendisini diğerlerinin yanı sıra L.G.B.T. hayranlarının gözdesi yapan stand-up gösterileri sergileyerek buhran sırasında büyüyen ebeveynlerin kızından zengin bir iş kadınına dönüştü.

Hollywood’da başarılı olmak için kendi kariyerinin zorlu ve talepkar bir bakıcısı olması gerektiğini söyledi. Ancak, bazen yüksek sesle kendini savunma istekliliği, iki ucu keskin bir kılıç olabilir ve birçok eğlence sektörü yöneticisini kendinden uzaklaştırdı. (Ev ofisinde, eski CAA ajanı tarafından yönetilen ve ona “İşte bu yüzden kariyerin daha başarılı değil” dediği ve “geri dönüp William’da öleceğini” umduğu bir konferans görüşmesinin çerçeveli bir dökümü oturuyor. Morris. ”)

”Dürüst olmak gerekirse, asla düşman edinme arzum olmadı,” dedi Griffin, mavi bir pijama takımı ve spor ayakkabı giymiş, dört köpeği (Olivia Benson, Elliot Stabler, Maggie ve Mary) etrafta koşturuyordu. “Ama düşman edinmeye devam ediyorum. ”

“İptal edilmedim,” dedi Griffin. “Silindim. ” Kredi. . . The New York Times için Chantal Anderson

Canlı şovlarını “dört duvar” yapmayı öğrendi, yani destekçileri mümkün olduğunca kesiyor. Seçmelere katılmayı reddediyor çünkü insanlar onun mizahını ve duygulanımını şimdiye kadar biliyor olmalı. Ve toplantıları sadece evde yapıyor, çünkü bu şekilde menajerlerin, yapımcıların veya yönetmenlerin bir anlaşma yapma konusunda ciddi olup olmadığını anlayabilir.

Bir stand-up ajanıyla uzun bir ilişkisi vardı, ancak bunun dışında parasının bir kısmını alan ancak kendisi için yaptığı gibi onun için savaşmak için aynı teşvike sahip olmayan işleyicileri işe almaktan kaçınmaya çalışıyor.

Ancak, vermeyi seçtiği savaşlar geri tepebilir. 2016’da, Yılbaşı programından 10 gün önce Griffin, CNN başkanı Jeff Zucker ile temasa geçti. Ona Cooper’dan daha fazla hazırlık işi taşıdığını ve sözleşmesinin gerektirdiği 80.000 dolardan fazlasını hak ettiğini hissettiğini söyledi.

Griffin, Zucker “çok gücendi” dedi. “Bana bağırmaya başladı ve kelimenin tam anlamıyla, ‘Burada kimi aradığını sanıyorsun zam talep ediyorsun?’ gibi bir şey söyledi ve sonra bir şey geldi. Ve ben onu kaybettim. Sadece çığlık atmaya başladım. Ben Kathy [bip!] Griffin, Jeff, ben buyum. Daha sonra ona, “Hak ettiğim parayı alsaydım, gerçekten çok daha rahat olurdum” dedi. Zucker bunu diziden çekilme tehdidi olarak algıladı ve Griffin’in avukatını arayarak onu kovdu.

Griffin tekrar Zucker’ı aradı ve onu geri alması için ona yalvardı. Zucker onu yeniden işe aldı, ancak maaşını yüzde 20 oranında azalttığını söyledi.

Zucker bu ay, özellikle Bravo’nun ana şirketi NBCUniversal’in eski başkanı ve CEO’su olarak Griffin’in kariyerini yıllardır desteklediğini ve “My Life on the D-List”e yeşil ışık yaktığını söyledi. ”

Yeni Yıl Arifesine çok yakın bir zam talebini “tamamen çizgi dışı” olarak nitelendirdi. ”

“Kathy Griffin, şimdiye kadar yanlış bir şey yaptığını kabul ettiği sürece, bunu kabul ediyor gibi görünüyor” dedi.

Griffin, kocası Randy Bick ile birlikte. 11 yıldır birlikteler, iki yıl önce Lily Tomlin tarafından evlendiler. Kredi. . . The New York Times için Chantal Anderson

Yanlış Yapılan Bir Şaka

Mayıs 2017’nin sonlarında, Griffin bir stand-up turuna ara vererek evdeydi. Griffin’in yaptığı çoğu şey bir sonraki konser için rezervasyon yapmaktır ve bir gününü fotoğrafçı Tyler Shields için poz vererek geçirme planları (Siyah bir adamın kukuletalı bir Klansman’ı bir ağaca ilmikle bağlaması gibi kışkırtıcı görüntülerle tanınır) hayırdı. farklı. Belki bir fotoğraf dikkat çekebilir ve bir iş fırsatına yol açabilir.

Shields, bir Kardashian gibi poz vererek lateks giymiş fotoğraflarını çekti. Son kurgu için, Trump’ın 2016’da başkanlık tartışmalarından birinin moderatörlüğünü yaptıktan sonra o zamanlar Fox News sunucusu olan Megyn Kelly hakkında yaptığı küçümseyici yorumu hicvetmeye karar verdiler. onun nerede olursa olsun,” dedi, birçok kişi tarafından menstrüasyona cinsiyetçi bir referans olarak alınan bir yorum.

Griffin’in asistanı bir kostüm dükkanından bir Trump maskesi aldı ve onu şekillendirmek için Griffin’in peruk tutucularından birine taktılar ve üzerine ketçap döktüler. Yaklaşık bir hafta sonra, Griffin Shields’e resmi yayınlamasını onayladı. Twitter’da yayınlandıktan 30 dakika sonra, o zamanlar Trump’ın bilinen bir favorisi olan Harvey Levin tarafından kurulan web sitesi TMZ’de göründü.

Manşet şöyleydi: “Kathy Griffin, Başkan Trump’ın Kafasını Kesiyor. ”

Shields, “TMZ bir kez resmi ele geçirdiğinde, tüm kontrolümüz dışındaydı” dedi.

Tepki hızlıydı.

CNN ertesi gün onu kovdu. Yirmi beş sinema, yaklaşan gösterilerini iptal ettiklerini duyurdu. Ve Griffin’in Fox News adananı olan annesi, ona yaptıklarını desteklemediğini söyledi.

Ayrıca, Gizli Servis bir soruşturma başlatıp onu yemin altında sorgulamasını istediğinden, kolluk kuvvetleriyle de uğraşmak zorunda kaldı. Avukatı Alan L. Isaacman, fotoğrafın Birinci Değişiklik kapsamında korunan konuşma olarak kabul edildiğini bildiğini söyledi, ancak yine de kendisi ve Griffin, cumhurbaşkanına suikast düzenlemek için komplo kurmakla suçlanabilecek gerçek bir tehdit varmış gibi duruma yaklaştılar.

Isaacman, “Adalet Departmanını bir suçlamada bulunmaya ikna edebileceği fikri, bir olasılık olarak inanılır gibi değildi,” dedi. (Gizli Servis ve Adalet Bakanlığı basın görevlileri yorum yapmaktan kaçındı.)

Yüzbinlerce dolarlık güvenlik ve yasal ücretler daha sonra Griffin aklandı.

Komedi alanında çalışan bazı kişiler, sosyal medyanın körüklediği yaygın sansür olmasa da, Griffin’in durumunu kendi deneyimlerinden farklı olarak gördüklerini söyledi.

“The Big Bang Theory”nin ortak yaratıcısı ve baş yapımcısı Bill Prady, Griffin “bir fıkra anlatmaya çalıştı ama fıkra net değildi ve bomba patladı” dedi. Milyonlarca kez başıma geldi – şaka bir teklemeydi, çünkü yaptığı referansı bilmiyorsanız, yorumlanması zor bir görüntüye bakıyordunuz. ”

Yönetmen ve yapımcı Judd Apatow, Amerika hala Griffin’e kızgınsa, önceliklerinin alt üst olduğunu söyledi.

Ölüm kalım politikası kararları veren kutuplaştırıcı bir politikacıyı hicvetmek anlamına gelen bir fotoğrafta bir şeyler çok ileri gittiği için işleri rayına oturtmak için mücadele etmesi “ciddi şekilde patlak verdi” dedi.

Kredi. . . The New York Times için Chantal Anderson

Griffin, Dave Chappelle ve Jeffrey Toobin gibi diğer azarlanan kişilerin kariyerlerinin nispeten etkilenmediğini veya profesyonel temellerini daha kolay geri kazandıklarını belirterek, tüm durumda bir çifte standart gözetliyor. Ya da belki de Griffin’in küfürler arasında sık sık başvurduğu ataerkilliktir.

Bu ayın başlarında, The New Yorker’da “Succession” yıldızını işini ve kendisini biraz fazla ciddiye alıyormuş gibi gösteren bir profilin konusu olan aktör Jeremy Strong hakkındaki tweetlerde geziniyordu. Makale, haksız olduğunu düşünen Hollywood içlerinden çok sayıda gevezelik ve çürütme üretti.

“Zor olmakla tanınan bir sanatçıysanız ve bir erkekseniz, sizin hakkınızda New Yorker profilleri yazıyorlar ve ardından Aaron Sorkin destek amaçlı bir açık mektup yazıyor” dedi.

“Ama ‘zor’ olduğunda ve bir kadınsan, sana (küfür) derler. ”

Ocak ayının başlarında Griffin ile geçirdiğim gün, sosyal medya CNN’in Yılbaşı programı hakkında gevezelik ve Andy Cohen’in New York belediye başkanı olarak son gününde görev yapan Bill DeBlasio hakkındaki yorumuyla doluydu. Cohen, De Blasio’nun iyi bir ölçüm için bir “sayonara, sucka” eklemeden önce “en berbat işi” yaptığını söyledi.

CNN, adamının yanında durdu. Ağ açıklamasında, “Andy canlı TV’de olmaması gereken bir şey söyledi” dedi. “Onunla bu konuyu konuştuk ve gelecek yıl onu tekrar görmeyi dört gözle bekliyoruz. ”

Griffin bunu can sıkıcı buldu ama şaşırtıcı değildi. “Elmaya elma” dedi ve Cohen’in tıpkı kendisi gibi siyasi bir açıklama yaptığını açıkladı.

Bu örnek onu çoğundan daha fazla çalıştırdı. Griffin ve Cohen, Bravo’da günlerinin çakışmasından bu yana yıllardır kavga ediyorlar. Ekim 2017’de, Cooper ile Yeni Yıl konserine ev sahipliği yapmak üzere seçildikten sonra, Cohen’e TMZ tarafından Griffin ile işi almak hakkında konuşup konuşmadığı soruldu.

“Kim?” Cohen defalarca sordu.

Griffin hala kızgın. Cohen’i “All About Eve” filminden Eve Harrington’a benzeterek, “Bu benim gibi olmak istediğini düşündüğüm bir adam” dedi. ” “Ve şimdi yolun yarısında. ”

Cohen yorum yapmayı reddetti, ancak bir Bravo yayıncısı, 2018’de Howard Stern’e verdiği ve Griffin hakkında söylediği bir röportaja dikkat çekti: “Onun CNN’de sahip olduğu işi aldım, bunca saat Bravo’dayım, Anladım. ”

Prady’ye göre, Griffin’in fotoğrafı ile Cohen’in rant arasındaki karşılaştırmalar kesin değil. Cohen, “Bir hata yaptı. Kathy’nin durumunda, dünya bir hata yaptı. ”

Griffin, dört köpeğinden üçüyle — soldan, Maggie, Elliot Stabler ve Mary. Resimde olmayan Olivia Benson. Kredi. . . The New York Times için Chantal Anderson

Geri Dönüş Yolunda

Krizinin ilk günlerinde Griffin’e ulaşan komedyenlerden biri de Jim Carrey’di. Tavsiyesi: Yaşadığı şey maddi, önemli bir malzemeydi ve hazır olduğunda bunu komik hale getirmesi ve izleyicilerle paylaşması gerekiyordu.

ABD’de ölüm tehditleri ve vitriol devam ederken, 2017’nin sonlarında 17 ülkelik bir turneye çıktı. Sidney Opera Binası gibi mekanlarda büyük kalabalıkların önünde Griffin, konuşma özgürlüğü ve partizan öfkesinin kesiştiği noktada deneyimlerini detaylandıran üç saatten fazla gösteri yaptı. Sahnede olmadığı zamanlarda küvetinde çamaşır yıkadı ve geceleri panik atak geçirerek ağladı, bunların hepsi belgeselde yer alıyor.

Yıl sonunda Griffin ve Bick evlerine dönmüşlerdi. İlk ısırığını bir ağdan aldı ve Comedy Central’ın Trump sahtekarlığı “The President Show”da rol aldı (başkanın yardımcısı Kellyanne Conway olarak seçildi). Güvenliğe yüzbinlerce dolar harcayan ve tüm prodüksiyon maliyetlerini karşılayarak, Mayıs’tan Kasım 2018’e kadar Carnegie Hall ve Radio City Music Hall’daki gösteriler de dahil olmak üzere 24 şehirde oynadı.

Griffin sahnede ve sahne dışında turunu kendisinin hazırlayıp finanse ettiği bir belgesel olan “Kathy Griffin: A Hell of a Story”de kaydetti. Kredi. . . Tane Söğüt

Ancak fiziksel ve duygusal gerginlik, onun sağlığını daha da aşındırdı. O ve Bick, geçici olarak ayrılsalar bile kavga etmeye başladılar ve Griffin, haplara olan bağımlılığın tam bir bağımlılığa dönüştüğünü söyledi.

Hayatında bir yudum alkol almadığını söylese de, uluslararası turneye çıktığı sırada Provigil, Ativan, Klonopin, Vicodin, Xanax ve Adderall gibi haplar ana besin gruplarından biri haline gelmişti. İyileşme atasözlerinden ödünç alan Griffin, hapların “sihirden ilaca ve sefalete” dönüştüğünü söyledi. ”

Acele etmeye devam etti, belgesel için bir dağıtım anlaşması yapmaya çalıştı (1 milyon dolar harcadı) ve televizyon şovu fikirleri verdi. Kimse bitmedi. Sonra Mart 2020’de annesi öldü.

25 Haziran’da, “Randy’ye bir not yazdım ve sonra bir sürü hap aldım ve sadece uyuyabileceğimi düşündüm” dedi. “Gerçekten bensiz daha iyi olacağını düşündüm, dünyanın böyle olacağını. Hastaneye kaldırıldı ve Temmuz ayında ayık danışmanların her gün evine geldiği evde rehabilitasyon programına başladı.

Vücut ağrılarını maskeleyecek haplar olmayınca sırt ağrısı o kadar inatçı hale geldi ki bir doktora göründü. Geçen Temmuz, erken evre akciğer kanseri teşhisi kondu. (Griffin, akciğer ameliyatının başarılı olduğunu ve doktorları tarafından başka bir tedavi önerilmediğini söyledi.)

Teşhis korkunç bir haberdi, ancak “Search Party”nin yaratıcısı ve göstericisi Charles Rogers’tan beklenmedik bir telefon görüşmesinde daha umut verici bir haberci geldi. Rogers, Griffin’i “Hell of a Story” turunda görmüş ve büyülenmişti. Ve şovun karakterlerinden birini kanatları altına alan, gözü dönmüş bir Svengali olan Liquorice Montague olarak mükemmel olacağını düşündü. Griffin hakkında, “Yaklaşımında çok temelli, hassas, akıllı ve düşünceli” dedi. “Sette bir diva varmış gibi hissettirmedi. ”

Griffin, Rogers’a akciğer kanserinden veya bir ameliyatın planlandığından bahsetmedi. Griffin, “Sadece bilselerdi yapamayacağımı söyleyeceklerinden korktum” dedi.

Bu sonbaharda ameliyattan iyileşirken, “Jimmy Kimmel Live!” programında yer alan başka kemirgenler de aldı. bu geçen kasım. (2020’de ABC tarafından bu kariyerinde daha önce siyah yüzlü performans gösterdiği için eleştirilen ve bunun için özür dilediği için desteklenen Kimmel, Griffin’i “inanılmaz derecede esnek bir insan” olarak tanıttı.)

“Search Party”nin yeni sezonunda Griffin, gösterinin ana karakterlerinden birini kanatları altına alan, gözü dönmüş bir Svengali olan Liquorice Montague’i canlandırıyor. Kredi. . . Jon Paketi/HBO Maks.

Kargaşa sayesinde Griffin, kendisine iftira davası açan gazeteci E. Jean Carroll gibi Trump’la alenen kavga etmiş kadınlar da dahil olmak üzere yeni arkadaşlar edindi.

Ayrıca 2021’in başlarında kendi medya fırtınasının merkezine inen Avustralyalı pop şarkıcısı-söz yazarı Sia’ya da yakınlaştı. Sia’nın yazıp yönettiği “Müzik” filmi, tasviri nedeniyle engelli hakları aktivistleri tarafından eleştirildi. otistik insanlar ve otizm spektrumunda olmayan birini seçmek için. Sia, sosyal medyada düşmanca yorumların hedefi oldu; Çevrimiçi dilekçe sahipleri, filmin vizyona girmesinin iptal edilmesini istedi.

“İntihara meyilliydim ve nüksettim ve rehabilitasyona gittim,” dedi Sia. Griffin, deneyimden geçmesine yardımcı oldu. “Hayatımı kurtardı. ”

Birkaç ay önce Griffin, Sia’ya en utanç verici anılarından biri hakkında bilgi verdi, “My Life on the D-List’te görünce şaşırmayacağınız bir şey. 2017’de Sia’ya, Apatow’a onunla paparazzilerin favorisi olan Batı Hollywood restoranı Craig’s’e gidip gitmeyeceğini sorduğunu söyledi.

“Kathy Griffin bir cihatçıdır” diyenlerin yanı sıra sadece bir tane güzel resme ihtiyacım var,” dedi ona. (Apatow, Griffin’in isteğini hatırlamadığını söyledi.)

Sia, Griffin’e onunla Craig’e gideceğini söyledi. Böylece geçen Kasım ayında, fotoğrafçılar tarafından “yakalanmak” için stratejik olarak zamanlayarak restorana birlikte gittiler.

Sia, “Survivor: Hollywood’da olduğumuz için şaka yapıyorduk” dedi. Fotoğraflar The Daily Mail’de yayınlandı.

Prady de irtibatta kaldı. Yılbaşında, Griffin’e bu 31 Aralık için bir Yılbaşı gösterisi hazırlamaları gerektiğini söylemesi için mesaj attı.

Hevesle yanıtladı, ancak her fırsatı daha büyük bir fırsata çevirmek isteyen Griffin, tek seferlik bir görünümün tam olarak aradığı şey olmadığını bilmesini sağladı.

“Hey, NYE eğlenceli,” diye yazdı, “ama Bill Prady’den bir iyilik istiyorsam, onu bir şeyin kadrosuna dahil edin. ”

Kredi. . . The New York Times için Chantal Anderson