“Insecure” Özeti, 5. Sezon, 9. Bölüm: Confession Time

Bakec

Member
5. Sezon, 9. Bölüm: ‘Out, Okay!?’

Neredeyse herkes bir tür duygusal yük taşıyor. Çoğumuz sadece ilerlemek için bile olsa bölümlere ayırmayı öğrendik. İnsanlar bırakıp bir şans verdiğinde ne olur? Sevdiğin kişiye ne hissettiğini söylediğinde? Farklı bir şey için bir şans için her şeyi geride bırakmaya karar verdiğinizde? Hayat olandır.

“Insecure”un sondan bir önceki bölümü “Out, Okay!?”da birkaç karakter içeride tuttuklarını açığa çıkardı. Lawrence, Issa’yı sevdiğini itiraf eder. Tiffany, ailesiyle Colorado’da yeni bir yolculuğa başlamak için Los Angeles’taki arkadaşlarına veda eder. Molly ve Taurean, iş arkadaşlarından ve gündelik ilişkilerden başka bir şeye geçiş çizgisini aşıyor.

Herkes büyük hamleler yaparken, Issa hala oldukça kararlı. MBW’nin teklifini kabul edip etmeyeceğine veya Crenshawn ile şansını deneyip değerlendirmeyeceğine henüz karar vermedi. Nathan’la dairelere bakıyor ama henüz bir kontrat imzalamadı. Kendi yarattığı bir arafta gibi görünüyor. Son bölüm için tüm kararları bırakıyorlar ve bu çok çekici.

Lawrence’a karşı hâlâ bir tür hisler beslediğini biliyoruz çünkü Los Angeles’a geri taşındığını öğrendiğinden beri onu düşünmekten kendini alıkoyamadı. Molly onu durdurana kadar kapatmak istediğini biliyoruz.

Tiffany ve Derek’in veda partisinde Nathan ve Lawrence ilk kez buluşurlar. bariz bir gerilim var. İkisi, Los Angeles’ın mı yoksa Houston’ın mı daha iyi barbeküye sahip olduğu konusunda ileri geri giderler. Daha çok egoyla ilgili küçük bir argüman. Issa’nın yanına taşınmayı planladığı adama göğsünü uzatan Lawrence’tır.

Lawrence partiye yalnız gitmedi – Elijah ve Condola ile birlikte geldi. Condola, Elijah’a bir şişe almak için mutfağa gittiğinde Molly, Kelly, Tiffany ve potansiyel olarak en garip olan Issa ile karşılaşır. Ama kızlar cana yakın: Issa, Condola’yı Elijah için tebrik ediyor ve Condola da onu son topluluk yürüyüşünden dolayı tebrik ediyor. Lawrence ve Condola harmanlanmış bir aile gibi görünmeye başlamışlardı ama partiye vardıklarında Condola, Lawrence’ın baygın gözlerle Issa’ya baktığını fark etti. Hayal kırıklığına uğramış görünüyordu, bu yüzden henüz Condola, Lawrence ve Elijah the Smiths’i aramıyorum.

Molly ve Taurean kimseye söylemeden yenilebilir yiyecekler alırlar. (Molly sonunda kızlara itiraf eder. ) Doktorun emrettiği gibi görünüyor – aksi halde gardlarını nasıl düşürürlerdi anlamıyorum. Yaptıklarında, güzel. Taurean yumuşatır; Molly biraz aptal ve dürüst olur. Gizlice ordövrleri yedikten sonra kendilerini bir kilerde bulurlar.

Bir parçam seninle ne kadar eğlendiğim konusunda endişeli, dedi ona. “Bu kolay ve gerçekten doğal hissettiriyor ve bu beni korkutuyor. ”

“Neden?” Taurean soruyor.

“Çünkü bir noktada insanlar yakınlaştığında işleri karıştırırım,” diye yanıtlıyor ciddiyetle.

“Bende tam tersi,” diyerek onu rahatlatıyor. “Başta senden nefret ediyordum ama şimdi senden hoşlanmaya başladım. Senden bıkmayacağım Molly,” Sonra onu öper ve birlikte olurlar.

Molly için buna kızmadım – Taurean, sone ve çiçeklerin modern karşılığı olan çok zor bir günün ardından şarabını ve Posta Arkadaşlarını gönderdi. Meslektaşlarından biraz sorun yaşayabilirler ama bence Molly kendini sevdirmenin bir yolunu bulabilirse bunu başarabilirler.

Partinin sonunda, Nathan Lawrence’ı Issa’ya olan aşkını ilan ederken bulan Lawrence ve Nathan arasında işler sonunda bir kafaya gelir. Issa defalarca Lawrence’tan belki başka bir zaman onunla konuşmasını ister ama Lawrence kendini tutamaz. Her şeyi serbest bırakır.

Bir şeyleri bitirdiğinde anladım, dedi ona. “Ama şimdi işler farklı; şimdi farklıyım Senin için yeterince mücadele etmemişim gibi, söylemem gereken bir şey söylemediğimi bilerek bu gece buradan ayrılmak istemem. ”

“Savaşın önemli olacağını bile bilmiyorum” diye yanıtlıyor.

Taurean, Lawrence ve Nathan’ın yüzleşmesini bozduktan sonra Nathan, Issa’ya bağırır. Koluna uzanıyor ve ondan uzaklaşıyor ve ondan soğuması için bir dakika vermesini istiyor. Ne kadar gergin olursa olsun, ona bağırması doğru gelmiyordu. Sanki o anda sevdiği kadın olmayı bıraktı; o da muhalefetti.

Issa’nın yakında yolun ortasında oynamayı bırakmasını umuyoruz.