Generci, yeni planla üyelere 7 milyar temettü hedefliyor

Erdemitlee

Global Mod
Mod
7 milyardan fazla temettü dağıtmak amacıyla 11 milyar Euro'dan fazla net nakit akışı ve hisse başına% 10'dan fazla temettü büyümesi, önceki planda dağıtılan 5.5 milyar'a kıyasla% 30 artışla: Bunlar iddialıdır. General 2025-2027 Yeni Endüstriyel Planının Numaraları “Ömür Boyu Ortağı 27: Mükemmelliği Artırın” Yönetim Kurulu tarafından onaylandı ve finans topluluğuna sunuldu. Plan ayrıca, kendi eylemleri ve operasyonları için tasarlanan 3 milyar avroya, yapay zeka, sürdürülebilirlik ve beşeri sermayeye hedeflenen yatırımlar yoluyla sigorta sektöründe liderliği ve varlık yönetimini pekiştirmek için tasarlanmış 3 milyar avro sunmaktadır.

Grup CEO'su Philippe Kminit: “Generi, önceki planımızın finansal hedeflerine başarıyla ulaştı. Şimdi, sürekli bir kâr büyümesini hedefleyen mükemmelliğe giden yolu hızlandırmayı ve eylem başına temettü için iddialı bir çifte bölge büyüme hedefi ile nakit üretimini hızlandırmayı planlıyoruz. 2027 yılına kadar kümülatif temettülerde 7 milyar avrodan fazla. Ayrıca, 2025'te başlayacağımız 500 milyon Euro geri alım da dahil olmak üzere en az 1,5 milyar avro için kendi hisselerinin düzenlenmesini ekliyoruz “.

Çocuk, tenis oyuncusu: “Ben muhteşem bir şekildeyim”

Ajanslarla yapılan bir çağrı sırasında bir soruyu cevaplayan yönetici bir tenis metaforu kullanıyor: “Bir sonraki meclis beşinci set mi? Muhteşem şekildeler: sadece bu plan üzerinde çalıştığımız için değil, her şeyden önce planları başarıyla yaptık “Kişisel düzeyde tenis uygulayan çocuk, bir sonraki meclisin planın stratejik tartışması için nasıl önemli bir an olacağını vurguladı. Planın yönetimi ve tam olarak uygulanması “.

General Investments holding ve Natixis Yatırım Yöneticileri arasındaki muhtıranın imzası üzerine LeOne, “Stratejik iş yolunu hızlandırmak için benzersiz ve dönüştürücü bir fırsattır”. Yönetim altında 1.900 milyardan fazla varlık (AUM) ile kombinasyon, hem Avrupa hem de Kuzey Amerika'da liderlik pozisyonları ve ilgili ölçekli küresel bir varlık yönetim platformu oluşturacaktır. Birleşik faaliyet, Avrupa'daki kupalar için ve küresel olarak kupalar için ilk on operatör ve sigorta müşterileri için yönetimde ilk artış için birincilik ve ikinci sırada sınıflandırılacaktır.

Planın hedefleri

Plan önemli ve sürdürülebilir bir büyüme sağlar, aslanı aşağıdaki kilit hedeflerle sağlar:% 8 ile% 10 arasında bir CAGR ile INP'lerin büyümesi (eylem için yararlı); 2025-2027 döneminde 11 milyar avroyu aşan net dava akışları, iştiraklerden yaklaşık 14 milyar havale ile desteklenir; Sermayenin tutarlı bir yönetimi ile 14 milyar Euro'dan yüksek normal sermaye sermayesi.

7 milyardan fazla büyüyen temettü% 30

Bu genel hedefleri desteklemek için, grubun işletim modelini optimize etmek ve müşteri beklentilerine yanıt vermek için yapay zeka (AI) ve yeni teknolojilere hedeflenen yatırımlar sağlar. Personel becerilerinin eğitimi ve geliştirilmesi, yenilik ve verimliliğe rehberlik etmek için teknik becerilerin güçlendirilmesi de önemlidir. Çevre cephesinde grup yeni sürdürülebilirlik hedeflerini ve sorumlu yatırım hedeflerini hedefliyor.

Kendi eylemlerinin düzenlenmesi

Generi daha sonra, hissedarların toplantısının ve yetkililerin onayına tabi olarak, 2025'ten başlayarak en az 500 milyon avro olan yıllık geri alım da dahil olmak üzere kendi hisseleri ve sermayenin diğer tahsis yöntemlerine 3 milyar avroya tahsis eder. Aynı zamanda, grup titizlikle değerlendirilecek ve birleşme ve satın alma fırsatlarını geri alım planlarıyla karşılaştırarak düzenleyecektir. Kminit'in hala altını çizdiği plan, dağıtım için yenilikçi araçların uygulanmasıyla müşterilerle ilişkileri daha da geliştirmeyi ve genel ajan ağını zenginleştirmeyi amaçlamaktadır. (İle ilgili Andrea Persili)

Ayrıca oku