Elba Adası veteriner bulamıyor: Feribotta köpek öldü

Hasan

Global Mod
Mod
22 Nisan 2023 17:30

Hayvanın sahibi Facebook’ta “Bu, kalp, meslek ve hayat kurtarmak için gerçek niyetle yapılması gereken bir iş” diye yazdı.

“Bu adada bir Salı akşamı saat 20:40’ta bir köpek hastalanırsa ölür. Bunlar dün gece boyunca döngü halinde yapılan telefon görüşmelerinden bazıları – Çarşamba günü Facebook profiline bir kadınla birlikte yazan kadın” veterinerlere yapılan çağrıları gösteren ekran görüntüsü -. Yanıt yok. Oscar, bu sabah saat 5’teki gemide çaresizce San Vincenzo kliniğine ulaşmaya çalışırken öldü. Beni tiksindirdiğini söylemek yetersiz kalıyor”. “Bu, hayat kurtarmak için yürekle, meslekle ve gerçek niyetle yapılması gereken bir iş. ‘Mesai saatleri’ için her derece elde edilebilir.”

Marchiani, “Oscar akşam 20.30’dan kısa bir süre sonra kendini hasta hissetmeye başladı ve sabah 5’e kadar Elba’daki tüm veterinerleri aramaya başladım. İnternette bulduğum numaralara da WhatsApp mesajları gönderdim: bazıları baktı ve yanıt vermedi, bazıları bunu bile yapmadı”, ardından Marchiani ilan edildi LivornoBugün.

“Elba’da saat 8’den sonra açılan kliniklerin aksine, San Vincenzo’da sabahın erken saatlerinde açılan bir klinikle temasa geçtim. Bana geldiğimde Oscar için hazır bir ameliyathane olduğunu söylediler ve bu yüzden ilk vapura bindim. 5 yaşında. Ancak maalesef köpek biz gemideyken yetişemedi ve gitti” dedi.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili